Loading...

Zorgverzekering Orthomoleculaire geneeskunde Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis is een verplichting voor iedereen. Mede door een vaste premie per maand, mag je aanspraak maken op een uniek zorgpakket van verzekeraars als OHRA, CZ, VGZ, Achmea, FBTO en Zilveren kruis, Interpolis, Univé, United Consumers. Ieder mens wil goede zorg ontvangen. En veel mensen hebben specifieke behoeftes. Dat kan bijvoorbeeld gaan om orthomoleculaire geneeskunde. Wil jij weten of (behandelingen rondom) orthomoleculaire geneeskunde ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Op het moment dat jij een actuele zorgpolis kiest, is het goed om alle aanvullende dekkingen te checken met betrekking tot veel voorkomende ingrepen en therapieën. Wat wordt wel en niet gedekt? In de voorwaarden van jouw polis (Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum, Anderzorg) vind je het antwoord. Elk jaar wijzigen de keuzes, declaraties en modules van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen orthomoleculaire geneeskunde 2022

Jouw verzekeringsmaatschappij bestaat uit een belangrijke basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij alle maatschappijen hetzelfde. Zo ben je altijd verzekerd voor kostenposten zoals Gehandicaptenzorg, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Logopedie of Medisch specialist, Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer. Echter, hoe zit het met zorgverzekering Orthomoleculaire geneeskunde vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Overweeg jij switchen naar Ik of Zekur? Bekijk dan goed de voorwaarden rondom dit onderwerp. De vergelijker hieronder helpt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor orthomoleculaire geneeskunde. Lees specifieke info op pagina’s als Buurmalsen, Houtigehage, Ophemert, Vrouwenparochie.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een klantvriendelijke verzekeraar die in lijn is met je unieke zorg-wensen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Body Stress Release? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel via internet. Welke stappen moet ik volgen? Erg makkelijk, via de volgende tips en adviezen:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysiotherapie of natuurlijk mond/tand
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je ziet nu de af te sluiten verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Raadpleeg het polisblad, en bekijk de orthomoleculaire geneeskunde vergoedingen 2022. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Orthomoleculaire geneeskunde

Jouw eigen risico is het zorgbedrag dat je jaarlijks moet inleggen in de situatie dat je zorgkosten maakt. In 2022 bedraagt dit €385. Gaan de vergoedingen van Orthomoleculaire geneeskunde van mijn eigen risico af? Het gaat hier om betrekkelijk bijzondere thema’s / ingrepen. Deze bijzondere zorg zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Hiervoor download je de overeenkomst / polisblad. Deze tref je via je online account bij de verzekeraar, of vraag het de de servicemedewerkers van de zorgverzekeraar. Zit de gewenste opname in het basispakket? Dan vergoed jij in de regel zelf een klein gedeelte (€385) via het eigen risico. Zit het in een aanvullende verzekering? Hierbij geldt er in de regel geen bijdrage uit jouw eigen risico. Check nu direct details over: PMA oversluiten.