Loading...

Zorgverzekering Ontbrekende hoektanden Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is verplicht in Nederland. Op basis van vooraf bepaalde poliskosten, mag je aanspraak maken op een uniek zorgpakket van onder andere FBTO, OHRA, Achmea, VGZ, CZ en United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Elke Nederlander wil de beste zorg. En veel mensen moeten ook extra behandelingen hebben. In dit geval misschien wel ontbrekende hoektanden. Wil jij weten of (de tarieven voor) ontbrekende hoektanden wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Wanneer je een actuele zorgpolis kiest, is het onmisbaar aanvullende dekkingen te analyseren met betrekking tot gebruikelijke operaties en therapieën. Wat is inclusief, en wat niet? In de kleine letters van jouw verzekeraar (Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elk jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de grote verzekeraars.

Vergoedingen ontbrekende hoektanden 2022

Elke zorgverzekering bestaat uit een belangrijke basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is voor iedereen identiek. Zo ben je gedekt voor kostenposten zoals Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie maar ook Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Let op: hoe zit het met zorgverzekering Ontbrekende hoektanden vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Bezig met oversluiten naar Avéro Achmea of UMC Zorgverzekering? Check dan goed de voorwaarden ten aanzien van deze behandelingen. De zorgvergelijker op deze pagina helpt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor ontbrekende hoektanden. Of lees meer over Budel, Hoogerheide, Oosternieland, Voorburg.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een verzekering op maat, die in lijn is met jouw eigen zorg-nood? Onder ander voor Vergoedingen Bedverhoger? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig aan de hand van de zorgvergelijker. Hoe werkt het? Super eenvoudig, aan de hand van het volgende stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Lenzen en brillen of natuurlijk mond/tand
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. In het volgende scherm check je alle mogelijke verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Analyseer het polisblad, en geef extra aandacht aan de ontbrekende hoektanden vergoedingen 2022. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Ontbrekende hoektanden

Jouw eigen risico is het bedrag dat jaarlijks moet worden bijgelegd in het geval je zorgkosten maakt. In 2022 is dit €385. Gaan kosten rondom Ontbrekende hoektanden ten koste van het eigen risico? Dit zijn vrij bijzondere onderwerpen / ingrepen. Deze unieke behandeling gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Om dit te achterhalen check je het actuele polisblad. Dit vind je op de website van de verzekeraar, of raadpleeg de servicemedewerkers van de verzekeringsmaatschappij. Staat je behandeling in de algemene basisdekking? In dat geval betaal je meestal een deel van de zorg (€385) door de eigen bijdrage. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? In dat geval geldt er meestal geen eigen stukje uit het eigen risico. Check nu direct details over: Bewuzt oversluiten.