Loading...

Zorgverzekering Onlays Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. In ruil voor een vaste premie per maand, kan jij profiteren van een betrouwbaar zorgpakket van o.a. Achmea, CZ, Menzis, VGZ, OHRA en Interpolis, Zilveren kruis, Univé, Bewuzt. Elke Nederlander wil de beste zorg. En veel mensen hebben specifieke behoeftes. Voor jou heeft dat misschien te maken met onlays. Benieuwd of (de tarieven voor) onlays wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Wanneer je een vernieuwde zorgverzekering neemt, is het verstandig om je aanvullende dekkingen te inventariseren met betrekking tot gebruikelijke operaties en geneesmethoden. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-regels van de verzekeringsmaatschappij (Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, HEMA) vind je het antwoord. Elk jaar wisselen de vergoedingen en voorwaarden van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen onlays 2022

Uw verzekering beslaat een wettelijk verplichte basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij elk van de aanbieders gelijk. Op die manier ben je standaard verzekerd voor o.a. Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Ergotherapie of Medisch specialist, Huisarts, Medicijnen, Ziekenhuis. Belangrijk: wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Onlays vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Bezig met een polis afsluiten bij C4Me en VGZ? Doorzoek dan kritisch de condities rondom dit onderwerp. De vergelijker hieronder helpt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor onlays. Lees nu ook meer info over Bruntinge, Hoogeloon, Oosterland, Volkel.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een verzekering op maat, die rijmt met je unieke zorgbehoeftes? Onder ander voor Vergoedingen Bedrugsteun? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker met behulp van de zorgvergelijker. Hoe werkt het? Erg makkelijk, met de volgende tips en adviezen:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Alternatieve geneeswijzen en bijv. gebit
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je vergelijkt nu in een keer de af te sluiten verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk de onlays vergoedingen 2022. Check ook de eigen bijdrage.

Eigen risico Onlays

Eigen risico is de minimale kosten die je jaarlijks moet inleggen in het geval je gebruik maakt van het pakket. In 2022 is dit €385. Gaan de vergoedingen van Onlays van mijn eigen risico af? Dit zijn nogal kenmerkende onderwerpen / behandelingen. Deze bijzondere behandeling gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Om dit te achterhalen raadpleeg je het geldige polisblad. De polis vind je op de website van de verzekeraar, of contacteer de helpdesk van de verzekeraar. Zit de gewenste behandeling in het basispakket? In zo’n case betaal je in de regel zelf een klein gedeelte (€385) door de eigen bijdrage. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? In deze situatie geldt er meestal geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bekijk ook alles over: Avéro Achmea oversluiten.