Loading...

Zorgverzekering Onderprothese Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. In ruil voor een vaste premie per maand, kun je gebruik maken van een speciaal zorgpakket van aanbieders als VGZ, OHRA, FBTO, Achmea, Menzis of Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Ieder mens kan deskundige zorg krijgen. Veel patiënten moeten hebben specialistische zorg. Dat kan bijvoorbeeld gaan om onderprothese. Wil jij weten of (alle onkosten voor) onderprothese wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Op het moment dat jij een andere zorgpolis kiest, is het goed om je aanvullende dekkingen te inventariseren rondom veel voorkomende ingrepen en medicijnen. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-regels van jouw polis (Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, HEMA) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elke 12 maanden wisselen de keuzes, declaraties en modules van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen onderprothese 2023

Jouw verzekering bestaat uit een zogenoemde basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij alle maatschappijen hetzelfde. Daarmee ben je standaard verzekerd voor o.a. Dieetadvies, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging en natuurlijk Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts, Ziekenvervoer. Echter, wat is de huidige status van zorgverzekering Onderprothese vergoeding 2023? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Bezig met switchen naar Besured of Zekur? Bekijk dan goed de regels op het gebied van deze behandelingen. De zorgvergelijker op deze pagina kan je helpen bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor onderprothese. Zie ook meer info over Bruinisse, Hoogblokland, Oosterend, Vogelenzang.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een persoonlijke verzekering, die in lijn is met je speciale zorg-wensen? Relevant voor Vergoedingen Bedhek? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig via internet. Hoe werkt het? Heel eenvoudig, via het stappenplan hieronder:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Lenzen en brillen en tandheelkunde
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je vergelijkt nu in een keer alle mogelijke verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Download de voorwaarden van de polis en controleer de onderprothese vergoedingen 2023. Kijk wat de verzekeraar zegt over het eigen risico.

Eigen risico Onderprothese

Het eigen risico is het zorgbedrag dat je jaarlijks moet inleggen als je gebruik maakt van het pakket. In 2023 bedraagt dit €385. Gaan de vergoedingen van Onderprothese van de eigen bijdrage af? We praten over nogal bijzondere aangelegenheden / therapieën. Deze specifieke zorg vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Om dit te achterhalen check je het actuele polisblad. Dit document tref je op de website van de verzekeraar, of vraag het de de servicemedewerkers van jouw verzekeringskantoor. Vind je ze behandeling inbegrepen in jouw basisverzekering? In die situatie betaal je in de regel zelf een klein gedeelte (€385) via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Dan is er meestal niet een bijdrage uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: ZorgDirect afsluiten.