Loading...

Zorgverzekering Oedeemtherapie Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is verplicht in Nederland. Aan de hand van een vaste premie per maand, kun je gebruik maken van een speciaal zorgpakket van bijv. CZ, FBTO, Achmea, VGZ, OHRA of United Consumers, Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis. Iedereen kan deskundige zorg krijgen. Veel consumenten benodigen daarnaast extra zorg. In dit geval misschien wel oedeemtherapie. Achterhalen of (de kosten omtrent) oedeemtherapie ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Wanneer je een andere zorgpolis neemt, is het slim om je aanvullende dekkingen te analyseren t.a.v. veel voorkomende operaties en geneeswijzen. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-beschrijvingen van de betreffende zorgverzekering (Promovendum, Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden) kan je er alles over lezen. Elke 12 maanden wijzigen de vergoedingen en voorwaarden van de grote verzekeraars.

Vergoedingen oedeemtherapie 2022

Elke verzekeringsmaatschappij beslaat een zogenoemde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen overeenkomstig. Zo heb je altijd een goede dekking voor o.a. Ergotherapie, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg en Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis. Alleen, wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Oedeemtherapie vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Meteen oversluiten naar DSW en Pro Life? Lees dan kritisch de voorwaarden op het gebied van dit onderwerp. Onze eigen polis-vergelijker kan je helpen bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor oedeemtherapie. Raadpleeg hiervoor ook Bronkhorst, Holwierde, Oost-Graftdijk, Vleuten.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een verzekering op maat, die matcht met jouw eigen zorg-wensen? Onder ander voor Vergoedingen Bandagelenzen? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig met behulp van deze online vergelijker. Wat komt daar bij kijken? Super eenvoudig, middels de volgende handleiding:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking en tandarts
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ziet nu alle beschikbare verzekeraars. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Een goede keuze kunnen maken? Download de kleine lettertjes en controleer de oedeemtherapie vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Oedeemtherapie

Jouw eigen risico is de vergoeding die jij zelf altijd zal bijdragen in de situatie dat je zorgkosten maakt. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan tarieven m.b.t. Oedeemtherapie van de eigen bijdrage af? Het gaat hier om betrekkelijk specifieke onderwerpen / therapieën. Deze specifieke zorg vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Daarvoor download je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. Deze vind je via internet (bij de assuradeur), of raadpleeg de klantenservice van de verzekeringsmaatschappij. Staat je behandeling inbegrepen in jouw basisverzekering? In zo’n case voldoe je doorgaans zelf een klein gedeelte (€385) door de eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Dan geldt er in de regel geen eigen risico! Bekijk ook alles over: United Consumers afsluiten.