Loading...

Zorgverzekering Niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. In ruil voor een bepaald maandtarief, mag je aanspraak maken op een uniek zorgpakket van bedrijven als Achmea, VGZ, OHRA, CZ, Menzis of Bewuzt, United Consumers, Univé, Interpolis. Iedereen kan deskundige zorg krijgen. Veel consumenten moeten ook extra behandelingen hebben. Bijvoorbeeld rondom niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland. Achterhalen of (de tarieven voor) niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland wordt betaald uit de zorgverzekering? In het geval jij een andere zorgpolis regelt, is het slim om je aanvullende dekkingen te bekijken t.a.v. reguliere operaties en medicijnen. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de kleine letters van de verzekeringsmaatschappij (Besured, Promovendum, HEMA, Anderzorg) lees je er alles over. Elk jaar veranderen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland 2022

Uw verzekering heeft een zogenaamde basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is voor iedereen overeenkomstig. Op die manier heb je altijd een goede dekking voor mogelijke kosten als Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies maar ook Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Alleen, wat moet ik weten over zorgverzekering Niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Bezig met switchen naar AnderZorg en VGZ? Bekijk dan grondig de regels op het gebied van deze situatie. De onderstaande vergelijker begeleidt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland. Je treft hier ook meer info over Broekhuizen, Holtheme, Onstwedde, Vlaardingen.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een gewoon goede zorgpolis die matcht met jouw specifieke zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Artrose? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker door gebruik te maken van de online tool. Hoe gaat dat in z’n werk?Heel simpel, via het stappenplan hieronder:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((natura & restitutie)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Buitenlanddekking en bijv. tandheelkunde
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ziet nu de opties voor verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Download de kleine lettertjes en let specifiek op de niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland

Eigen risico is de minimale kosten die je zelf moet betalen in de situatie dat je gebruik maakt van het pakket. In 2022 ligt dit op €385. Gaan kosten rondom Niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland ten koste van het eigen risico? Dit zijn vrij unieke thema’s / ingrepen. Deze specifieke zorg vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Om dit te achterhalen doorzoek het geldige polisblad. Deze vind je via internet (bij de assuradeur), of vraag het de de helpdesk van jouw verzekeringskantoor. Zit deze ingreep inbegrepen in jouw basisverzekering? In dat geval betaal je vaak zelf een klein gedeelte (€385) via het eigen risico. Vind je het in de aanvullende verzekering? Hierbij eisen verzekeringen in de regel geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bekijk ook alles over: Promovendum afsluiten.