Loading...

Zorgverzekering Neuraaltherapie Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. In ruil voor een bepaald maandtarief, kun je gebruik maken van een uitgebreid zorgpakket van bijv. VGZ, CZ, Achmea, OHRA, FBTO en Bewuzt, United Consumers, Zilveren kruis, Univé. Iedereen wil de beste zorg. Veel Hollanders moeten hebben specialistische zorg. Bijvoorbeeld rondom neuraaltherapie. Nieuwsgierig of (de tarieven voor) neuraaltherapie wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Op het moment dat jij een vernieuwde zorgverzekering afsluit, is het slim om alle aanvullende dekkingen te analyseren met betrekking tot gebruikelijke operaties en medicijnen. Wat is inclusief, en wat niet? In de kleine letters van jouw verzekeraar (Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured, Anderzorg) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elk jaar veranderen de modules, tarieven en dekkingen van de grote verzekeraars.

Vergoedingen neuraaltherapie 2023

Elke verzekeringsmaatschappij beslaat een wettelijk verplichte basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij elk van de aanbieders identiek. Hiermee ben je gedekt voor kostenposten zoals Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging of Medicijnen, Huisarts, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Echter, hoe zit het met zorgverzekering Neuraaltherapie vergoeding 2023? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Overweeg jij switchen naar De Goudse en Stad Holland? Doorzoek dan nauwkeurig de kleine letters ten aanzien van dit onderwerp. Onze eigen polis-vergelijker begeleidt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor neuraaltherapie. Raadpleeg hiervoor ook Briltil, Hollandsche Rading, Ommel, Vilsteren.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een persoonlijke verzekering, die aansluit op je speciale zorg-nood? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Apotheek? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel door gebruik te maken van deze online vergelijker. Wat komt daar bij kijken? Binnen 5 minuten, aan de hand van het stappenplan hieronder:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Alternatieve geneeswijzen of tandheelkunde
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. In het volgende scherm check je de opties voor verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Check de kleine lettertjes en controleer de neuraaltherapie vergoedingen 2023. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Neuraaltherapie

Het eigen risico is het zorgbedrag dat je zelf moet betalen in het geval je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan de vergoedingen van Neuraaltherapie van het eigen risico af? We praten over tamelijk unieke aangelegenheden / behandelwijzen. Deze specifieke ingreep kan ten koste gaan van het eigen risico. Hiervoor doorzoek de overeenkomst / polisblad. Deze tref je op de website van de verzekeraar, of vraag het de de servicemedewerkers van de zorgverzekeraar. Vind je ze therapie wel in de basisdekking? In zo’n case voldoe je vaak zelf een klein gedeelte (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? Hierbij eisen verzekeringen gewoonlijk geen eigen risico! Bekijk ook alles over: OHRA afsluiten.