Loading...

Zorgverzekering Natuurgeneeskunde Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is in ons land een must. Mede door vooraf bepaalde poliskosten, krijg jij een uniek zorgpakket van onder andere Menzis, OHRA, CZ, FBTO, VGZ of Univé, Zilveren kruis, Bewuzt, United Consumers. Iedereen wil de beste zorg. Veel Hollanders benodigen daarnaast extra zorg. In dit geval misschien wel natuurgeneeskunde. Benieuwd of (de tarieven voor) natuurgeneeskunde wordt betaald uit de zorgverzekering? Op het moment dat jij een actuele zorgpolis regelt, is het aan te raden alle aanvullende dekkingen te bekijken met betrekking tot gangbare ingrepen en geneeswijzen. Hoe zit het met de declaraties? In de voorwaarden van jouw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Besured, HEMA, Anderzorg) kan je er alles over lezen. Elke 12 maanden wijzigen de modules, tarieven en dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen natuurgeneeskunde 2022

Iedere polis beslaat een wettelijk verplichte basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij alle maatschappijen overeenkomstig. Zo heb je altijd een goede dekking voor kostenposten zoals Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg maar ook Huisarts, Medicijnen, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Alleen, wat is de huidige status van zorgverzekering Natuurgeneeskunde vergoeding 2022? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Bezig met een polis afsluiten bij DSW en Zekur? Doorzoek dan nauwkeurig de kleine letters ten aanzien van dit thema. De onderstaande vergelijker helpt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor natuurgeneeskunde. Zie ook meer info over Breukeleveen, Hoevelaken, Olst, Vijfhuizen.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een gewoon goede zorgpolis die in lijn is met jouw eigen zorgvragen? Relevant voor Vergoedingen Antidepressiva? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker via internet. Maar hoe kan ik dat doen? Erg makkelijk, middels het stappenplan hieronder:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysio of mond/tand
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je vergelijkt nu in een keer de opties voor verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Download de polisvoorwaarden en controleer de natuurgeneeskunde vergoedingen 2022. Check ook de eigen bijdrage.

Eigen risico Natuurgeneeskunde

Jouw eigen risico is het bedrag dat jij zelf altijd zal bijdragen in de situatie dat je gebruik maakt van het pakket. In 2022 is dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Natuurgeneeskunde van de eigen bijdrage af? Het betreft zeer bijzondere thema’s / behandelwijzen. Deze unieke zorg kan ten koste gaan van het eigen risico. Hiervoor download je het geldige polisblad. Dit kan je downloaden via je online account bij de verzekeraar, of raadpleeg de ondersteuningsdienst van de verzekeraar. Staat je therapie in het basispakket? In zo’n case vergoed jij doorgaans zelf een klein gedeelte (€385) uit je eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij eisen verzekeringen doorgaans geen bijdrage uit jouw eigen risico. Lees nu verder over: Menzis afsluiten.