Loading...

Zorgverzekering Manuele geneeskunde Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis moet iedereen zelf regelen. Aan de hand van een vastgestelde financiële vergoeding, heb je recht op een betrouwbaar zorgpakket van bijv. Achmea, VGZ, FBTO, Menzis, CZ of Univé, Interpolis, Bewuzt, United Consumers. Ieder mens wil de beste zorg. Veel consumenten moeten hebben specialistische zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met manuele geneeskunde. Benieuwd of (de kosten omtrent) manuele geneeskunde wordt betaald uit de zorgverzekering? Op het moment dat jij een vernieuwde zorgverzekering neemt, is het slim om alle aanvullende dekkingen te bekijken t.a.v. veel voorkomende behandelingen en geneesmethoden. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-beschrijvingen van jouw polis (Promovendum, Anderzorg, Besured, HEMA) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elk jaar wisselen de keuzes, declaraties en modules van de assuradeurs.

Vergoedingen manuele geneeskunde 2022

Jouw polis beslaat een zogenoemde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is voor iedereen overeenkomstig. Zo ben je gedekt voor kostenposten zoals Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Verloskundige zorg en Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen. Maar, wat is de huidige status van zorgverzekering Manuele geneeskunde vergoeding 2022? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Bezig met oversluiten naar Interpolis en PMA? Lees dan grondig de regels ten aanzien van deze behandelingen. Onze eigen polis-vergelijker begeleidt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor manuele geneeskunde. Open ook onze pagina over Borssele, Hezingen, Oene, Veghel.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een verzekering op maat, die matcht met jouw specifieke zorg-wensen? Onder ander voor Vergoedingen Acnébehandeling? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig met behulp van de online tool. Maar hoe kan ik dat doen? Zonder moeite, aan de hand van de volgende handleiding:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysio of tandarts
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je ziet nu alle beschikbare verzekeraars. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Een geschikt pakket gevonden? Raadpleeg de kleine lettertjes en geef extra aandacht aan de manuele geneeskunde vergoedingen 2022. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Manuele geneeskunde

Het eigen risico is de vergoeding die je jaarlijks moet inleggen in het geval je iets uit je basispakket gebruikt. In 2022 is dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Manuele geneeskunde ten koste van het eigen risico? Het gaat hier om zeer unieke thema’s / behandelingen. Deze unieke behandeling gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Daarvoor download je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. Deze raadpleeg je online (website maatschappij), of neem contact op met de servicemedewerkers van de verzekeringsmaatschappij. Zit de gewenste therapie inbegrepen in jouw basisverzekering? In dat geval betaal je vaak de eerste €385 uit je eigen risico. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? In dat geval eisen verzekeringen meestal geen bijdrage uit jouw eigen risico. Check nu direct details over: Zekur vergelijken.