Loading...

Zorgverzekering Mammaprothese Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is in ons land een must. In ruil voor een bepaald maandtarief, mag je aanspraak maken op een uitgebreid zorgpakket van bijvoorbeeld FBTO, VGZ, CZ, OHRA, Menzis en Interpolis, Univé, Zilveren kruis, United Consumers. Ieder mens wil goede zorg ontvangen. Veel Hollanders moeten hebben specialistische zorg. In dit geval misschien wel mammaprothese. Benieuwd of (alle onkosten voor) mammaprothese wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Wanneer je een nieuwe zorgverzekering neemt, is het verstandig om je aanvullende dekkingen te inventariseren t.a.v. gebruikelijke ingrepen en geneesmethoden. Wat wordt wel en niet gedekt? In de kleine letters van jouw verzekeraar (HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured) kan je er alles over lezen. Elk jaar muteren de vergoedingen en voorwaarden van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen mammaprothese 2022

Iedere zorgverzekering heeft een wettelijk verplichte basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij elk van de aanbieders gelijk. Hiermee heb je altijd een goede dekking voor zaken als Dieetadvies, Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie of Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist. Maar, wat moet ik weten over zorgverzekering Mammaprothese vergoeding 2022? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Meteen switchen naar De Goudse en OZF? Check dan goed de condities m.b.t. deze behandelingen. De onderstaande vergelijker helpt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor mammaprothese. Lees nu ook meer info over Born, Heumen, Odoorn, Veenoord.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een gewoon goede zorgpolis die in lijn is met je unieke zorg-wensen? Relevant voor Vergoedingen Aangepast serviesgoed? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel aan de hand van deze online vergelijker. Wat komt daar bij kijken? Erg makkelijk, aan de hand van de volgende tips en adviezen:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((natura & restitutie)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Fysiotherapie of gebit
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je ontdekt nu de toepasbare verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Check de kleine lettertjes en bekijk de mammaprothese vergoedingen 2022. Vergeet niet het eigen risico.

Eigen risico Mammaprothese

Eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in het geval je zorgkosten maakt. In 2022 ligt dit op €385. Gaan tarieven m.b.t. Mammaprothese van mijn eigen risico af? We praten over redelijk individuele kwesties / behandelwijzen. Deze unieke zorg zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Om dit te achterhalen raadpleeg je de overeenkomst / polisblad. Deze raadpleeg je op de website van de verzekeraar, of neem contact op met de ondersteuningsdienst van de verzekeringsmaatschappij. Zit de gewenste ingreep inbegrepen in jouw basisverzekering? In dat geval vergoed jij doorgaans het eerste deel (€385) door de eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In dat geval is er gewoonlijk geen eigen risico! Lees nu verder over: United Consumers vergelijken.