Loading...

Zorgverzekering Laseren oog Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgverzekering is verplicht in Nederland. In ruil voor een bepaald maandtarief, mag je aanspraak maken op een uitgebreid zorgpakket van bijvoorbeeld VGZ, FBTO, CZ, OHRA, Menzis of United Consumers, Univé, Interpolis, Zilveren kruis. Iedereen wil de beste zorg. Veel consumenten moeten ook extra behandelingen hebben. Bijvoorbeeld rondom laseren oog. Wil jij weten of (behandelingen rondom) laseren oog wordt betaald uit de zorgverzekering? Op het moment dat jij een andere zorgpolis neemt, is het aan te raden alle aanvullende dekkingen te analyseren rondom reguliere operaties en therapieën. Hoe zit het met de declaraties? In de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij (Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum) kan je er alles over lezen. Ieder jaar wisselen de keuzes, declaraties en modules van de assuradeurs.

Vergoedingen laseren oog 2022

Uw polis heeft een zogenaamde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij elk van de aanbieders overeenkomstig. Hiermee ben je standaard verzekerd voor zaken als Gehandicaptenzorg, Dieetadvies, Revalidatiezorg, Ergotherapie of Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts. Echter, wat is de huidige status van zorgverzekering Laseren oog vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Direct overstappen naar bijvoorbeeld De Goudse of ZieZo? Check dan kritisch de condities m.b.t. dit onderwerp. De onderstaande vergelijker ondersteunt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor laseren oog. Bekijk vergoedingen in o.a. Blitterswijck, Hemmen, Noordlaren, Urk.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een persoonlijke verzekering, die rijmt met jouw specifieke zorg-nood? Relevant voor Vergoedingen WMO maatwerkvoorzieningen? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig via de zorgvergelijker. Hoe werkt het? Binnen 5 minuten, aan de hand van het volgende stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Lenzen en brillen of tandarts
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ziet nu alle mogelijke verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Check de voorwaarden van de polis en controleer de laseren oog vergoedingen 2022. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Laseren oog

Jouw eigen risico is de minimale kosten die je jaarlijks moet inleggen in het geval je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Gaan de vergoedingen van Laseren oog van het eigen risico af? We praten over aanmerkelijk bijzondere thema’s / behandelwijzen. Deze bijzondere ingreep gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Om dit te achterhalen download je het actuele polisblad. Deze raadpleeg je via internet (bij de assuradeur), of neem contact op met de helpdesk van jouw verzekeringskantoor. Zit deze behandeling in de algemene basisdekking? Dan compenseer jij doorgaans het eerste deel (€385) uit je eigen risico. Vind je het in de aanvullende verzekering? Hierbij geldt er meestal niet een bijdrage uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: Delta Lloyd vergelijken.