Loading...

Zorgverzekering Lactatiekundige hulp Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is verplicht in Nederland. Op basis van vooraf bepaalde poliskosten, kan jij profiteren van een speciaal zorgpakket van bijv. VGZ, CZ, OHRA, Achmea, FBTO of Univé, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Ieder persoon heeft betrouwbare zorg nodig. En veel mensen benodigen daarnaast extra zorg. Dat kan bijvoorbeeld gaan om lactatiekundige hulp. Wil jij weten of (alle onkosten voor) lactatiekundige hulp wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Op het moment dat jij een actuele zorgpolis regelt, is het goed om je aanvullende dekkingen te analyseren rondom reguliere behandelingen en therapieën. Hoe zit het met de declaraties? In de kleine letters van jouw verzekeraar (Anderzorg, Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden) kan je er alles over lezen. Elke 12 maanden wijzigen de modules, tarieven en dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen lactatiekundige hulp 2022

Uw verzekeringsmaatschappij bestaat uit een wettelijk verplichte basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen identiek. Daarmee ben je altijd verzekerd voor mogelijke kosten als Dieetadvies, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg maar ook Ziekenhuis, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenvervoer. Belangrijk: wat is de huidige status van zorgverzekering Lactatiekundige hulp vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Meteen switchen naar CZ en UMC Zorgverzekering? Lees dan kritisch de kleine letters op het gebied van dit onderwerp. De zorgvergelijker op deze pagina helpt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor lactatiekundige hulp. Zie ook meer info over Blijham, Hemelum, Noordhorn, Ureterp.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een persoonlijke verzekering, die matcht met jouw specifieke zorg-wensen? Relevant voor Vergoedingen Windring? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel aan de hand van de zorgvergelijker. Welke stappen moet ik volgen? Super eenvoudig, via het stappenplan hieronder:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysio of natuurlijk tandarts
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ziet nu de opties voor verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Raadpleeg de kleine lettertjes en geef extra aandacht aan de lactatiekundige hulp vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over het eigen risico.

Eigen risico Lactatiekundige hulp

Eigen risico is het zorgbedrag dat je jaarlijks moet inleggen in het geval je zorgkosten maakt. In 2022 is dit €385. Gaan de vergoedingen van Lactatiekundige hulp van het eigen risico af? Dit zijn vrij unieke kwesties / ingrepen. Deze unieke zorg kan ten koste gaan van het eigen risico. Om dit te achterhalen download je het geldige polisblad. Dit kan je downloaden via internet (bij de assuradeur), of neem contact op met de helpdesk van jouw verzekeringskantoor. Zit de gewenste behandeling in het basispakket? In die situatie voldoe je vaak de eerste €385 uit je eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Dan is er meestal geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bezoek ook de pagina over: CZdirect vergelijken.