Loading...

Zorgverzekering Kuurreizen Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is een verplichting voor iedereen. Op basis van een vastgestelde financiële vergoeding, krijg jij een uitgebreid zorgpakket van verzekeraars als VGZ, FBTO, OHRA, Achmea, CZ of Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Elke Nederlander wil de beste zorg. En veel mensen moeten hebben specialistische zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met kuurreizen. Achterhalen of (de tarieven voor) kuurreizen wordt betaald uit de zorgverzekering? Wanneer je een andere zorgpolis neemt, is het aan te raden je aanvullende dekkingen te checken t.a.v. veel voorkomende operaties en geneesmethoden. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-regels van de verzekeringsmaatschappij (Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg) lees je er alles over. Elk nieuw jaar wijzigen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen kuurreizen 2022

Uw verzekering beslaat een wettelijk verplichte basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij alle maatschappijen gelijk. Daarmee ben je altijd verzekerd voor o.a. Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Wijkverpleging of Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medicijnen, Huisarts. Echter, wat moet ik weten over zorgverzekering Kuurreizen vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Meteen overstappen naar bijvoorbeeld CZ of ONVZ? Bekijk dan kritisch de condities ten aanzien van dit onderwerp. Onze eigen polis-vergelijker begeleidt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor kuurreizen. Open ook onze pagina over Bleskensgraaf, Helmond, Noorden, Ulicoten.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een persoonlijke verzekering, die rijmt met je unieke zorgvragen? Relevant voor Vergoedingen Weekendbehandeling? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel met behulp van de online tool. Hoe gaat dat in z’n werk?Super eenvoudig, aan de hand van de volgende tips en adviezen:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((restitutie & natura)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Alternatieve geneeswijzen of natuurlijk mond/tand
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je ziet nu de opties voor verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Een geschikt pakket gevonden? Download de kleine lettertjes en let specifiek op de kuurreizen vergoedingen 2022. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Kuurreizen

Het concept eigen risico de vergoeding die je zelf moet betalen wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 bedraagt dit €385. Gaan de vergoedingen van Kuurreizen van de eigen bijdrage af? We praten over zeer unieke kwesties / ingrepen. Deze unieke behandeling kan ten koste gaan van het eigen risico. Daarvoor raadpleeg je de overeenkomst / polisblad. Dit vind je online (website maatschappij), of neem contact op met de servicemedewerkers van de verzekeringsmaatschappij. Staat je opname wel in de basisdekking? In die situatie voldoe je doorgaans een deel van de zorg (€385) door de eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? In dat geval geldt er in de regel geen bijdrage uit jouw eigen risico. Lees nu verder over: Bewuzt vergelijken.