Loading...

Zorgverzekering Kraamzorg in het ziekenhuis Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. In ruil voor een vastgestelde financiële vergoeding, kan jij profiteren van een uitgebreid zorgpakket van verzekeraars als VGZ, Menzis, Achmea, CZ, FBTO of Zilveren kruis, Interpolis, Univé, United Consumers. Elke Nederlander kan deskundige zorg krijgen. En veel mensen hebben specifieke behoeftes. Bijvoorbeeld rondom kraamzorg in het ziekenhuis. Achterhalen of (behandelingen rondom) kraamzorg in het ziekenhuis wordt betaald uit de zorgverzekering? Wanneer je een andere zorgpolis afsluit, is het slim om de aanvullende dekkingen te analyseren rondom gebruikelijke ingrepen en geneesmethoden. Wat is inclusief, en wat niet? In de voorwaarden van de betreffende zorgverzekering (Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Promovendum) kan je er alles over lezen. Elk jaar wijzigen de vergoedingen en voorwaarden van de grote verzekeraars.

Vergoedingen kraamzorg in het ziekenhuis 2020

Iedere verzekering bestaat uit een zogenaamde basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is voor iedereen identiek. Zo ben je altijd verzekerd voor kostenposten zoals Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Revalidatiezorg en Bloedonderzoek, Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer. Let op: wat is de huidige status van zorgverzekering Kraamzorg in het ziekenhuis vergoeding 2020? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Meteen een polis afsluiten bij FBTO en Stad Holland? Lees dan kritisch de kleine letters op het gebied van dit onderwerp. De onderstaande vergelijker helpt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor kraamzorg in het ziekenhuis. Open ook onze pagina over Bingelrade, Heinkenszand, Nistelrode, Ugchelen.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een persoonlijke verzekering, die in lijn is met je speciale zorg-wensen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Volledige gebitsprothese? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel door gebruik te maken van de zorgvergelijker. Hoe werkt het? Zonder moeite, met het stappenplan hieronder:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking en bijv. mond/tand
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. In het volgende scherm check je de toepasbare verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Analyseer de polisvoorwaarden en let specifiek op de kraamzorg in het ziekenhuis vergoedingen 2020. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Kraamzorg in het ziekenhuis

Eigen risico is de vergoeding die je jaarlijks moet inleggen wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2020 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan kosten rondom Kraamzorg in het ziekenhuis van de eigen bijdrage af? Het gaat hier om redelijk unieke thema’s / behandelingen. Deze specifieke behandeling vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Om dit te achterhalen doorzoek het geldige polisblad. De polis vind je via je online account bij de verzekeraar, of vraag het de de servicemedewerkers van de zorgverzekeraar. Zit de gewenste behandeling wel in de basisdekking? In die situatie compenseer jij vaak het eerste deel (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij geldt er gewoonlijk geen eigen stukje uit het eigen risico. Check nu direct details over: VvAA ziektekostenverzekering.