Loading...

Zorgverzekering Klikprothese Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgpolis is een verplichting voor iedereen. Aan de hand van vooraf bepaalde poliskosten, kan jij profiteren van een speciaal zorgpakket van verzekeraars als OHRA, Menzis, VGZ, CZ, FBTO en Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, Univé. Elke Nederlander wil goede zorg ontvangen. Veel patiënten benodigen daarnaast extra zorg. Dat kan bijvoorbeeld gaan om klikprothese. Nieuwsgierig of (de tarieven voor) klikprothese wordt betaald uit de zorgverzekering? Op het moment dat jij een vernieuwde zorgverzekering afsluit, is het aan te raden alle aanvullende dekkingen te bekijken ten aanzien van gangbare behandelingen en therapieën. Wat wordt wel en niet gedekt? In de voorwaarden van jouw verzekeraar (HEMA, Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured) lees je er alles over. Elk nieuw jaar veranderen de modules, tarieven en dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen klikprothese 2022

Elke verzekeringsmaatschappij bestaat uit een zogenoemde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is voor iedereen overeenkomstig. Zo ben je gedekt voor zaken als Logopedie, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg en natuurlijk Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist, Ziekenhuis. Alleen, wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Klikprothese vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Meteen een andere polis te nemen bij Menzis of ZieZo? Check dan nauwkeurig de regels op het gebied van dit onderwerp. De onderstaande vergelijker kan je helpen bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor klikprothese. Zie ook meer info over Biddinghuizen, Heijenrath, Nijkerkerveen, Tzummarum.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een klantvriendelijke verzekeraar die rijmt met je speciale zorg-wensen? Relevant voor Vergoedingen Verpleging en verzorging? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker via deze online vergelijker. Wat komt daar bij kijken? Binnen 5 minuten, via het stappenplan hieronder:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysio of tandheelkunde
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. In het volgende scherm check je de opties voor verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Een goede keuze kunnen maken? Check de voorwaarden van de polis en let specifiek op de klikprothese vergoedingen 2022. Let met name op de eigen bijdrage.

Eigen risico Klikprothese

Eigen risico is de vergoeding die jaarlijks moet worden bijgelegd in de situatie dat je gebruik maakt van het pakket. In 2022 ligt dit op €385. Gaan de vergoedingen van Klikprothese van de eigen bijdrage af? Het betreft nogal specifieke onderwerpen / ingrepen. Deze specifieke ingreep gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Om dit te achterhalen raadpleeg je de overeenkomst / polisblad. Dit document raadpleeg je via je online account bij de verzekeraar, of contacteer de ondersteuningsdienst van de verzekeringsmaatschappij. Zit de gewenste ingreep wel in de basisdekking? Dan vergoed jij in de regel de eerste €385 via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In deze situatie is er gewoonlijk geen eigen risico! Lees nu verder over: Promovendum ziektekostenverzekering.