Loading...

Zorgverzekering Kanker Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. In ruil voor vooraf bepaalde poliskosten, kan jij profiteren van een speciaal zorgpakket van bijv. Achmea, OHRA, VGZ, CZ, Menzis of Interpolis, Bewuzt, United Consumers, Univé. Iedereen wil de beste zorg. Veel Hollanders moeten ook extra behandelingen hebben. In dit geval misschien wel kanker. Benieuwd of (behandelingen rondom) kanker ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Zodra je een nieuwe zorgverzekering neemt, is het verstandig om je aanvullende dekkingen te analyseren t.a.v. gebruikelijke medische behandelingen en geneesmethoden. Wat wordt wel en niet gedekt? In de voorwaarden van de betreffende zorgverzekering (Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA, Promovendum) vind je het antwoord. Ieder jaar muteren de modules, tarieven en dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen kanker 2023

Iedere polis beslaat een zogenoemde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Zo heb je altijd een goede dekking voor mogelijke kosten als Dieetadvies, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg en Medisch specialist, Ziekenvervoer, Medicijnen, Bloedonderzoek. Alleen, wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Kanker vergoeding 2023? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Meteen een polis afsluiten bij inTwente of Stad Holland? Check dan goed de kleine letters op het gebied van dit thema. De vergelijker hieronder begeleidt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor kanker. Lees nu ook meer info over Bern, Heeze, Nijelamer, Twello.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een klantvriendelijke verzekeraar die in lijn is met jouw specifieke zorgbehoeftes? Relevant voor Vergoedingen Verdoving? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig door gebruik te maken van de online tool. Hoe gaat dat in z’n werk?Heel eenvoudig, aan de hand van de volgende tips en adviezen:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Fysiotherapie en bijv. mond/tand
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je vergelijkt nu in een keer de af te sluiten verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Raadpleeg de polisvoorwaarden en geef extra aandacht aan de kanker vergoedingen 2023. Check ook de eigen bijdrage.

Eigen risico Kanker

Eigen risico is de minimale kosten die jaarlijks moet worden bijgelegd als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 bedraagt dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Kanker van mijn eigen risico af? We praten over redelijk unieke kwesties / behandelwijzen. Deze bijzondere behandeling zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Om dit te achterhalen download je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. De polis raadpleeg je online (website maatschappij), of vraag het de de helpdesk van de verzekeringsmaatschappij. Staat je behandeling wel in de basisdekking? Dan betaal je doorgaans een deel van de zorg (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? In deze situatie eisen verzekeringen meestal niet een bijdrage uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: National Academic ziektekostenverzekering.