Loading...

Zorgverzekering Jeugdpuistjes Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis is een verplichting voor iedereen. Aan de hand van een bepaald maandtarief, mag je aanspraak maken op een uniek zorgpakket van verzekeraars als OHRA, VGZ, CZ, Menzis, Achmea en United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt, Univé. Ieder mens wil de beste zorg. Veel Hollanders benodigen daarnaast extra zorg. Bijvoorbeeld rondom jeugdpuistjes. Nieuwsgierig of (behandelingen rondom) jeugdpuistjes wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Op het moment dat jij een nieuwe zorgverzekering neemt, is het verstandig om alle aanvullende dekkingen te analyseren t.a.v. gangbare medische behandelingen en medicijnen. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-regels van jouw polis (Anderzorg, Nationale Nederlanden, HEMA, Besured) vind je het antwoord. Elke 12 maanden muteren de keuzes, declaraties en modules van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen jeugdpuistjes 2023

Jouw zorgverzekering heeft een zogenoemde basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Zo heb je altijd een goede dekking voor mogelijke kosten als Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Dieetadvies, Wijkverpleging of Ziekenhuis, Medicijnen, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Maar, wat moet ik weten over zorgverzekering Jeugdpuistjes vergoeding 2023? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Direct een andere polis te nemen bij Besured of UMC Zorgverzekering? Check dan kritisch de voorwaarden rondom deze situatie. De zorgvergelijker op deze pagina helpt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor jeugdpuistjes. Je treft hier ook meer info over Berkel-Enschot, Heerlen, Nijbroek, Tuil.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een verzekering op maat, die rijmt met jouw eigen zorgvragen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Vasectomie? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel via de zorgvergelijker. Hoe werkt het? Erg makkelijk, middels ons stappenplan:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (natura en restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysiotherapie of mond/tand
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je ziet nu alle mogelijke verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Download het polisblad, en bekijk de jeugdpuistjes vergoedingen 2023. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Jeugdpuistjes

Het concept eigen risico de vergoeding die je zelf moet betalen als je gebruik maakt van het pakket. In 2023 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan kosten rondom Jeugdpuistjes van mijn eigen risico af? We praten over vrij specifieke onderwerpen / ingrepen. Deze specifieke zorg zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Hiervoor check je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. De polis tref je online (website maatschappij), of vraag je op bij de ondersteuningsdienst van jouw verzekeringskantoor. Vind je ze ingreep in het basispakket? Dan compenseer jij in de regel een deel van de zorg (€385) via het eigen risico. Vind je het in de aanvullende verzekering? In deze situatie geldt er meestal geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bekijk ook alles over: HEMA ziektekostenverzekering.