Loading...

Zorgverzekering Insulinepomp Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. In ruil voor een vaste premie per maand, krijg jij een uitgebreid zorgpakket van o.a. FBTO, VGZ, OHRA, Achmea, Menzis en Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis, Bewuzt. Ieder persoon kan deskundige zorg krijgen. Veel Hollanders hebben specifieke behoeftes. Bijvoorbeeld rondom insulinepomp. Wil jij weten of (de tarieven voor) insulinepomp wordt vergoed binnen de zorgverzekering? In het geval jij een andere zorgpolis regelt, is het aan te raden aanvullende dekkingen te bekijken rondom gebruikelijke medische behandelingen en therapieën. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-beschrijvingen van jouw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Promovendum) lees je er alles over. Elke 12 maanden wijzigen de keuzes, declaraties en modules van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen insulinepomp 2022

Elke polis bestaat uit een belangrijke basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is voor iedereen overeenkomstig. Hiermee heb je altijd een goede dekking voor zaken als Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg en Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Echter, hoe zit het met zorgverzekering Insulinepomp vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Meteen een polis afsluiten bij Besured of OZF? Bekijk dan goed de regels rondom dit onderwerp. De onderstaande vergelijker begeleidt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor insulinepomp. Raadpleeg hiervoor ook Bergentheim, Heerde, Nieuwvliet, Tonden.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een klantvriendelijke verzekeraar die aansluit op je unieke zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Vaat- en/of pigmentbehandeling? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig met behulp van de zorgvergelijker. Welke stappen moet ik volgen? Heel simpel, via het volgende stappenplan:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Buitenlanddekking en bijv. orthodontie
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. In het volgende scherm check je de toepasbare verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Analyseer het polisblad, en controleer de insulinepomp vergoedingen 2022. Let met name op de eigen bijdrage.

Eigen risico Insulinepomp

Het eigen risico is het bedrag dat jaarlijks moet worden bijgelegd in het geval je gebruik maakt van het pakket. In 2022 is dit €385. Gaan kosten rondom Insulinepomp ten koste van het eigen risico? We praten over redelijk unieke onderwerpen / therapieën. Deze unieke ingreep gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Hiervoor check je de overeenkomst / polisblad. De gegevens tref je op de website van de verzekeraar, of vraag je op bij de ondersteuningsdienst van de verzekeringsmaatschappij. Zit deze opname in de algemene basisdekking? In dat geval vergoed jij doorgaans zelf een klein gedeelte (€385) door de eigen bijdrage. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? Hierbij geldt er doorgaans geen eigen stukje uit het eigen risico. Lees nu verder over: Delta Lloyd ziektekostenverzekering.