Loading...

Zorgverzekering Implantaten en implantaatgedragen prothese Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. Aan de hand van een bepaald maandtarief, kun je gebruik maken van een uniek zorgpakket van onder andere FBTO, Achmea, OHRA, Menzis, VGZ en Bewuzt, Univé, Interpolis, Zilveren kruis. Ieder mens wil goede zorg ontvangen. En veel mensen moeten hebben specialistische zorg. Bijvoorbeeld rondom implantaten en implantaatgedragen prothese. Nieuwsgierig of (de kosten omtrent) implantaten en implantaatgedragen prothese wordt betaald uit de zorgverzekering? Wanneer je een andere zorgpolis neemt, is het verstandig om de aanvullende dekkingen te analyseren rondom gangbare medische behandelingen en geneeswijzen. Wat is inclusief, en wat niet? In de polis-beschrijvingen van jouw polis (Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured) lees je er alles over. Elke 12 maanden veranderen de keuzes, declaraties en modules van de grote verzekeraars.

Vergoedingen implantaten en implantaatgedragen prothese 2022

Jouw verzekering bestaat uit een zogenaamde basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Hiermee ben je altijd verzekerd voor mogelijke kosten als Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg, Verloskundige zorg, Logopedie en natuurlijk Medisch specialist, Medicijnen, Bloedonderzoek, Huisarts. Belangrijk: hoe zit het met zorgverzekering Implantaten en implantaatgedragen prothese vergoeding 2022? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Meteen oversluiten naar Ik en OZF? Bekijk dan goed de regels ten aanzien van dit thema. De vergelijker hieronder helpt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor implantaten en implantaatgedragen prothese. Lees handige informatie over Benneveld, Havelte, Nieuwerkerk aan den IJssel, Tilligte.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een persoonlijke verzekering, die in lijn is met je speciale zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Toiletstoel los? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker met behulp van deze online vergelijker. Maar hoe kan ik dat doen? Super eenvoudig, aan de hand van het volgende stappenplan:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((natura & restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Lenzen en brillen of natuurlijk orthodontie
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ontdekt nu alle beschikbare verzekeraars. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Een geschikt pakket gevonden? Check het polisblad, en geef extra aandacht aan de implantaten en implantaatgedragen prothese vergoedingen 2022. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Implantaten en implantaatgedragen prothese

Het concept eigen risico het zorgbedrag dat jij zelf altijd zal bijdragen in de situatie dat je gebruik maakt van het pakket. In 2022 bedraagt dit €385. Gaan tarieven m.b.t. Implantaten en implantaatgedragen prothese van mijn eigen risico af? We praten over redelijk kenmerkende aangelegenheden / behandelingen. Deze niet-standaard behandeling vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. In dit geval check je het geldige polisblad. De polis vind je via je online account bij de verzekeraar, of neem contact op met de klantenservice van jouw verzekeringskantoor. Zit deze opname in het basispakket? In dat geval compenseer jij meestal de eerste €385 aan de hand van een eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? Hierbij geldt er meestal geen bijdrage uit jouw eigen risico. Lees nu verder over: Zekur ziektekosten.