Loading...

Zorgverzekering Huidtherapie Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgverzekering is een verplichting voor iedereen. In ruil voor vooraf bepaalde poliskosten, kan jij profiteren van een speciaal zorgpakket van bijv. FBTO, VGZ, Menzis, CZ, Achmea en Univé, Interpolis, United Consumers, Bewuzt. Ieder mens kan deskundige zorg krijgen. Veel consumenten hebben specifieke behoeftes. Voor jou heeft dat misschien te maken met huidtherapie. Wil jij weten of (behandelingen rondom) huidtherapie wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Op het moment dat jij een vernieuwde zorgverzekering neemt, is het slim om de aanvullende dekkingen te checken rondom reguliere ingrepen en geneesmethoden. Hoe zit het met de declaraties? In de voorwaarden van jouw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA, Besured) lees je er alles over. Elk nieuw jaar wisselen de vergoedingen en voorwaarden van de assuradeurs.

Vergoedingen huidtherapie 2023

Elke zorgverzekering biedt allereerst een zogenoemde basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar overeenkomstig. Daarmee ben je standaard verzekerd voor zaken als Logopedie, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg en natuurlijk Bloedonderzoek, Medicijnen, Medisch specialist, Huisarts. Belangrijk: wat is de huidige status van zorgverzekering Huidtherapie vergoeding 2023? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Direct oversluiten naar Avéro Achmea of Zilveren Kruis? Bekijk dan nauwkeurig de regels rondom dit thema. Onze eigen polis-vergelijker kan je helpen bij het vinden van de beste zorgverzekering voor huidtherapie. Navigeer meteen naar Beets, Harlingen, Nieuwdorp, Terwispel.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een klantvriendelijke verzekeraar die in lijn is met jouw eigen zorgbehoeftes? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Teksttelefoon? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker door gebruik te maken van de zorgvergelijker. Wat komt daar bij kijken? Zonder moeite, met ons stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (natura en restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysiotherapie of gebit
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. In het volgende scherm check je de opties voor verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Check de polisvoorwaarden en let specifiek op de huidtherapie vergoedingen 2023. Kijk wat de verzekeraar zegt over het eigen risico.

Eigen risico Huidtherapie

Jouw eigen risico is de vergoeding die jaarlijks moet worden bijgelegd wanneer je iets uit je basispakket gebruikt. In 2023 bedraagt dit €385. Gaan de vergoedingen van Huidtherapie ten koste van het eigen risico? Dit zijn aanmerkelijk kenmerkende aangelegenheden / behandelwijzen. Deze niet-standaard behandeling gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Hiervoor download je het actuele polisblad. Dit document raadpleeg je via internet (bij de assuradeur), of neem contact op met de ondersteuningsdienst van de verzekeraar. Staat je ingreep in het basispakket? In zo’n case betaal je in de regel het eerste deel (€385) door de eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? In deze situatie geldt er doorgaans geen eigen risico! Lees nu verder over: ONVZ ziektekosten.