Loading...

Zorgverzekering Herstel na ongeval Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. In ruil voor een vastgestelde financiële vergoeding, heb je recht op een betrouwbaar zorgpakket van onder andere FBTO, Achmea, VGZ, Menzis, OHRA of United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Bewuzt. Elke Nederlander wil de beste zorg. Veel Hollanders moeten hebben specialistische zorg. Bijvoorbeeld rondom herstel na ongeval. Achterhalen of (de tarieven voor) herstel na ongeval wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Op het moment dat jij een vernieuwde zorgverzekering afsluit, is het onmisbaar aanvullende dekkingen te inventariseren rondom reguliere medische behandelingen en geneesmethoden. Wat wordt wel en niet gedekt? In de voorwaarden van jouw polis (Besured, Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA) lees je er alles over. Elke 12 maanden veranderen de modules, tarieven en dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen herstel na ongeval 2022

Uw zorgverzekering biedt allereerst een zogenoemde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar overeenkomstig. Daarmee heb je altijd een goede dekking voor zaken als Logopedie, Wijkverpleging, Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg en natuurlijk Ziekenvervoer, Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenhuis. Echter, hoe zit het met zorgverzekering Herstel na ongeval vergoeding 2022? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Meteen oversluiten naar Ditzo en VvAA? Lees dan nauwkeurig de kleine letters m.b.t. deze situatie. De zorgvergelijker op deze pagina ondersteunt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor herstel na ongeval. Lees specifieke info op pagina’s als Bedum, Hapert, Nieuw-Amsterdam, Terborg.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een persoonlijke verzekering, die aansluit op jouw eigen zorg-wensen? Onder ander voor Vergoedingen Steunpessarium? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig aan de hand van deze online vergelijker. Hoe werkt het? Heel simpel, via ons stappenplan:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((natura en restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysio of natuurlijk mond/tand
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ontdekt nu de af te sluiten verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Een goede keuze kunnen maken? Analyseer de kleine lettertjes en bekijk de herstel na ongeval vergoedingen 2022. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Herstel na ongeval

Het concept eigen risico het bedrag dat jij zelf altijd zal bijdragen in het geval je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 bedraagt dit €385. Gaan tarieven m.b.t. Herstel na ongeval van mijn eigen risico af? Het gaat hier om nogal unieke onderwerpen / ingrepen. Deze niet-standaard ingreep zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Daarvoor raadpleeg je het geldige polisblad. De polis tref je via je online account bij de verzekeraar, of contacteer de helpdesk van jouw verzekeringskantoor. Staat je therapie wel in de basisdekking? In dat geval voldoe je in de regel een deel van de zorg (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? In dat geval is er doorgaans geen eigen stukje uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: Ditzo ziektekosten.