Loading...

Zorgverzekering GGZ zonder opname Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgpolis moet iedereen zelf regelen. Mede door vooraf bepaalde poliskosten, krijg jij een uniek zorgpakket van aanbieders als FBTO, CZ, Menzis, OHRA, VGZ en Zilveren kruis, Bewuzt, Univé, United Consumers. Elke Nederlander heeft betrouwbare zorg nodig. Veel Hollanders hebben specifieke behoeftes. In dit geval misschien wel ggz zonder opname. Benieuwd of (de tarieven voor) ggz zonder opname wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Zodra je een andere zorgpolis regelt, is het slim om alle aanvullende dekkingen te checken ten aanzien van reguliere ingrepen en medicijnen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-regels van de betreffende zorgverzekering (Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, HEMA) vind je het antwoord. Ieder jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen ggz zonder opname 2022

Uw verzekering beslaat een wettelijk verplichte basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij elk van de aanbieders gelijk. Hiermee ben je standaard verzekerd voor kostenposten zoals Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg maar ook Medicijnen, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medisch specialist. Maar, wat is de huidige status van zorgverzekering GGZ zonder opname vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Bezig met een polis afsluiten bij De Friesland en UMC Zorgverzekering? Doorzoek dan goed de voorwaarden m.b.t. deze behandelingen. De zorgvergelijker op deze pagina helpt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor ggz zonder opname. Raadpleeg hiervoor ook Bant, Haler, Niawier, Teeffelen.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een verzekering op maat, die in lijn is met jouw eigen zorgbehoeftes? Denk dan aan Vergoedingen Sportkeuring? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker aan de hand van de online tool. Hoe werkt het? Heel eenvoudig, aan de hand van de volgende handleiding:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Lenzen en brillen of tandarts
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ontdekt nu alle beschikbare verzekeraars. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Download de kleine lettertjes en let specifiek op de ggz zonder opname vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico GGZ zonder opname

Het concept eigen risico het bedrag dat jaarlijks moet worden bijgelegd als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaat de tegemoetkoming voor GGZ zonder opname van het eigen risico af? Dit zijn zeer kenmerkende thema’s / behandelwijzen. Deze bijzondere behandeling vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Om dit te achterhalen raadpleeg je de overeenkomst / polisblad. De gegevens vind je via internet (bij de assuradeur), of raadpleeg de ondersteuningsdienst van de verzekeraar. Zit de gewenste opname in het basispakket? In zo’n case compenseer jij vaak een deel van de zorg (€385) via het eigen risico. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? Hierbij eisen verzekeringen doorgaans geen eigen stukje uit het eigen risico. Check nu direct details over: Zilveren Kruis zorgpolis.