Loading...

Zorgverzekering Gehoorbescherming Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis moet iedereen zelf regelen. Aan de hand van een vastgestelde financiële vergoeding, heb je recht op een speciaal zorgpakket van aanbieders als VGZ, CZ, FBTO, Menzis, OHRA en Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis, Univé. Ieder mens wil goede zorg ontvangen. Veel Hollanders hebben specifieke behoeftes. In dit geval misschien wel gehoorbescherming. Wil jij weten of (de kosten omtrent) gehoorbescherming ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Zodra je een andere zorgpolis neemt, is het verstandig om de aanvullende dekkingen te checken ten aanzien van gebruikelijke behandelingen en medicijnen. Wat is inclusief, en wat niet? In de polis-regels van de verzekeringsmaatschappij (Anderzorg, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elke 12 maanden wijzigen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen gehoorbescherming 2023

Jouw verzekering beslaat een zogenoemde basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij elk van de aanbieders identiek. Hiermee ben je gedekt voor zaken als Logopedie, Gehandicaptenzorg, Ergotherapie, Wijkverpleging en Medicijnen, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer. Let op: wat moet ik weten over zorgverzekering Gehoorbescherming vergoeding 2023? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Bezig met switchen naar Ik of Univé? Bekijk dan goed de regels m.b.t. dit thema. De onderstaande vergelijker begeleidt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor gehoorbescherming. Zie ook meer info over Bakel, Haalderen, Nederhorst den Berg, Swalmen.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een klantvriendelijke verzekeraar die matcht met je unieke zorg-nood? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Speciaal zitmeubilair? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel met behulp van internet. Maar hoe kan ik dat doen? Zonder moeite, middels de volgende tips en adviezen:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((restitutie & natura)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Fysio of natuurlijk tandheelkunde
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je ontdekt nu de toepasbare verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Raadpleeg de kleine lettertjes en bekijk de gehoorbescherming vergoedingen 2023. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Gehoorbescherming

Jouw eigen risico is het bedrag dat jij zelf altijd zal bijdragen in de situatie dat je zorgkosten maakt. In 2023 bedraagt dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Gehoorbescherming van het eigen risico af? Het gaat hier om tamelijk kenmerkende aangelegenheden / therapieën. Deze niet-standaard behandeling kan ten koste gaan van het eigen risico. Daarvoor check je het geldige polisblad. De gegevens vind je online (website maatschappij), of vraag je op bij de ondersteuningsdienst van de zorgverzekeraar. Staat je therapie in de algemene basisdekking? Dan compenseer jij doorgaans de eerste €385 uit je eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij vragen verzekeraars gewoonlijk geen eigen risico! Bekijk ook alles over: PNOZorg zorgpolis.