Loading...

Zorgverzekering Fytotherapie Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. Op basis van een vastgestelde financiële vergoeding, kan jij profiteren van een uitgebreid zorgpakket van bijvoorbeeld VGZ, Achmea, FBTO, Menzis, OHRA en Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers. Ieder mens wil goede zorg ontvangen. En veel mensen benodigen daarnaast extra zorg. In dit geval misschien wel fytotherapie. Benieuwd of (behandelingen rondom) fytotherapie wordt betaald uit de zorgverzekering? Zodra je een andere zorgpolis kiest, is het verstandig om aanvullende dekkingen te bekijken met betrekking tot gangbare ingrepen en medicijnen. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-regels van jouw verzekeraar (HEMA, Promovendum, Anderzorg, Nationale Nederlanden) vind je het antwoord. Elk nieuw jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen fytotherapie 2023

Iedere zorgverzekering biedt allereerst een zogenoemde basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is voor iedereen overeenkomstig. Hiermee heb je altijd een goede dekking voor o.a. Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Logopedie en Medisch specialist, Bloedonderzoek, Medicijnen, Ziekenhuis. Maar, wat moet ik weten over zorgverzekering Fytotherapie vergoeding 2023? Is dit ook geregeld in dit pakket? Overweeg jij switchen naar FBTO en Stad Holland? Check dan goed de condities rondom deze behandelingen. De onderstaande vergelijker kan je helpen bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor fytotherapie. Lees handige informatie over Baarland, Grootebroek, Munnekeburen, Strijbeek.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een gewoon goede zorgpolis die in lijn is met je unieke zorg-wensen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Signaalhond? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig aan de hand van internet. Wat komt daar bij kijken? Heel simpel, middels het stappenplan hieronder:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Buitenlanddekking of natuurlijk orthodontie
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. In het volgende scherm check je alle beschikbare verzekeraars. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Analyseer de kleine lettertjes en geef extra aandacht aan de fytotherapie vergoedingen 2023. Kijk wat de verzekeraar zegt over het eigen risico.

Eigen risico Fytotherapie

Het eigen risico is de minimale kosten die jij zelf altijd zal bijdragen wanneer je iets uit je basispakket gebruikt. In 2023 is dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Fytotherapie van de eigen bijdrage af? Het gaat hier om aanmerkelijk bijzondere kwesties / ingrepen. Deze specifieke behandeling vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Daarvoor check je het actuele polisblad. De polis tref je via internet (bij de assuradeur), of raadpleeg de helpdesk van de verzekeringsmaatschappij. Staat je behandeling in het basispakket? In dat geval betaal je vaak een deel van de zorg (€385) door de eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? In deze situatie geldt er in de regel geen eigen stukje uit het eigen risico. Lees nu verder over: De Goudse zorgpolis.