Loading...

Zorgverzekering Fysiotherapie Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is een verplichting voor iedereen. Uitgaande van een bepaald maandtarief, heb je recht op een uitgebreid zorgpakket van bijv. Menzis, Achmea, FBTO, VGZ, CZ en United Consumers, Zilveren kruis, Interpolis, Univé. Elke Nederlander wil de beste zorg. Veel consumenten moeten ook extra behandelingen hebben. Voor jou heeft dat misschien te maken met fysiotherapie. Nieuwsgierig of (alle onkosten voor) fysiotherapie wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Zodra je een nieuwe zorgverzekering regelt, is het aan te raden aanvullende dekkingen te bekijken met betrekking tot reguliere behandelingen en therapieën. Wat wordt wel en niet gedekt? In de voorwaarden van jouw polis (Promovendum, HEMA, Anderzorg, Besured) wordt dit duidelijk uitgelegd. Ieder jaar muteren de keuzes, declaraties en modules van de grote verzekeraars.

Vergoedingen fysiotherapie 2023

Elke zorgverzekering beslaat een belangrijke basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is voor iedereen hetzelfde. Hiermee ben je standaard verzekerd voor o.a. Verloskundige zorg, Logopedie, Ergotherapie, Gehandicaptenzorg maar ook Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen. Alleen, wat is de huidige status van zorgverzekering Fysiotherapie vergoeding 2023? Is dit ook geregeld in dit pakket? Bezig met oversluiten naar Bewuzt en Pro Life? Lees dan kritisch de condities ten aanzien van dit onderwerp. Onze eigen polis-vergelijker ondersteunt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor fysiotherapie. Open ook onze pagina over Baambrugge, Gronsveld, Muiden, Streefkerk.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een verzekering op maat, die matcht met je unieke zorg-wensen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Shiatsu? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel via internet. Maar hoe kan ik dat doen? Heel simpel, met het stappenplan hieronder:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((natura & restitutie)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Lenzen en brillen en mond/tand
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je ziet nu de toepasbare verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Download de kleine lettertjes en controleer de fysiotherapie vergoedingen 2023. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Fysiotherapie

Eigen risico is de vergoeding die jaarlijks moet worden bijgelegd wanneer je gebruik maakt van het pakket. In 2023 is dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Fysiotherapie van mijn eigen risico af? Het betreft zeer specifieke aangelegenheden / behandelingen. Deze specifieke behandeling gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Om dit te achterhalen check je het geldige polisblad. De polis tref je via je online account bij de verzekeraar, of raadpleeg de ondersteuningsdienst van de verzekeringsmaatschappij. Zit de gewenste opname in de algemene basisdekking? In dat geval voldoe je in de regel de eerste €385 via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Dan is er gewoonlijk geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bezoek ook de pagina over: FBTO zorgpolis.