Loading...

Zorgverzekering Fysio- en oefentherapie tot 18 jaar Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is een verplichting voor iedereen. Uitgaande van een vaste premie per maand, kun je gebruik maken van een speciaal zorgpakket van onder andere FBTO, Menzis, VGZ, Achmea, OHRA of Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Ieder mens kan deskundige zorg krijgen. Veel consumenten moeten hebben specialistische zorg. In dit geval misschien wel fysio- en oefentherapie tot 18 jaar. Wil jij weten of (de tarieven voor) fysio- en oefentherapie tot 18 jaar ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Op het moment dat jij een actuele zorgpolis regelt, is het aan te raden de aanvullende dekkingen te inventariseren met betrekking tot reguliere behandelingen en geneeswijzen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de kleine letters van jouw polis (Promovendum, Besured, Nationale Nederlanden, HEMA) kan je er alles over lezen. Elk nieuw jaar wijzigen de keuzes, declaraties en modules van de assuradeurs.

Vergoedingen fysio- en oefentherapie tot 18 jaar 2022

Iedere verzekeringsmaatschappij biedt allereerst een zogenoemde basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij elk van de aanbieders hetzelfde. Hiermee heb je altijd een goede dekking voor o.a. Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Logopedie of Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen. Echter, wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Fysio- en oefentherapie tot 18 jaar vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Overweeg jij overstappen naar bijvoorbeeld CZ of United Consumers? Doorzoek dan grondig de regels m.b.t. deze behandelingen. Onze eigen polis-vergelijker helpt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor fysio- en oefentherapie tot 18 jaar. Navigeer meteen naar Baak, Groningen, Morra, Stramproy.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een verzekering op maat, die in lijn is met je speciale zorgbehoeftes? Relevant voor Vergoedingen Seksuoloog? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel door gebruik te maken van de online tool. Hoe gaat dat in z’n werk?Binnen 5 minuten, middels het stappenplan hieronder:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking en orthodontie
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. In het volgende scherm check je de opties voor verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Download de voorwaarden van de polis en let specifiek op de fysio- en oefentherapie tot 18 jaar vergoedingen 2022. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Fysio- en oefentherapie tot 18 jaar

Jouw eigen risico is de vergoeding die je zelf moet betalen in de situatie dat je gebruik maakt van het pakket. In 2022 ligt dit op €385. Gaat de tegemoetkoming voor Fysio- en oefentherapie tot 18 jaar van het eigen risico af? Dit zijn betrekkelijk unieke thema’s / behandelwijzen. Deze unieke ingreep zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Daarvoor check je het actuele polisblad. Deze vind je via internet (bij de assuradeur), of vraag het de de klantenservice van de verzekeringsmaatschappij. Zit de gewenste behandeling in het basispakket? In dat geval betaal je meestal een deel van de zorg (€385) uit je eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In deze situatie eisen verzekeringen doorgaans niet een bijdrage uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: DSW zorgpolis.