Loading...

Zorgverzekering Ernstige verslaving Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. Uitgaande van een vaste premie per maand, mag je aanspraak maken op een speciaal zorgpakket van bijv. FBTO, Menzis, CZ, Achmea, OHRA of Interpolis, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Elke Nederlander wil goede zorg ontvangen. En veel mensen benodigen daarnaast extra zorg. Bijvoorbeeld rondom ernstige verslaving. Nieuwsgierig of (alle onkosten voor) ernstige verslaving wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Zodra je een actuele zorgpolis regelt, is het goed om de aanvullende dekkingen te analyseren t.a.v. gangbare operaties en medicijnen. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij (Promovendum, Besured, HEMA, Anderzorg) kan je er alles over lezen. Ieder jaar wijzigen de keuzes, declaraties en modules van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen ernstige verslaving 2022

Elke polis bestaat uit een zogenoemde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij alle maatschappijen overeenkomstig. Zo ben je altijd verzekerd voor o.a. Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Dieetadvies, Revalidatiezorg maar ook Huisarts, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Belangrijk: wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Ernstige verslaving vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Meteen een andere polis te nemen bij CZ en UMC Zorgverzekering? Lees dan goed de kleine letters m.b.t. dit thema. De zorgvergelijker op deze pagina kan je helpen bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor ernstige verslaving. Of lees meer over Assen, Griendtsveen, Molenhoek, Stellendam.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een verzekering op maat, die in lijn is met je speciale zorg-nood? Onder ander voor Vergoedingen Rollator? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker door gebruik te maken van internet. Welke stappen moet ik volgen? Erg makkelijk, aan de hand van ons stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Selecteer optioneel modules als Alternatieve geneeswijzen en gebit
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ziet nu alle beschikbare verzekeraars. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Raadpleeg het polisblad, en bekijk de ernstige verslaving vergoedingen 2022. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Ernstige verslaving

Jouw eigen risico is het bedrag dat je jaarlijks moet inleggen als je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 bedraagt dit €385. Gaan tarieven m.b.t. Ernstige verslaving van het eigen risico af? Dit zijn nogal unieke thema’s / therapieën. Deze specifieke ingreep gaat mogelijk van jouw eigen risico af. In dit geval download je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. Dit tref je op de website van de verzekeraar, of vraag het de de servicemedewerkers van de verzekeraar. Zit deze opname wel in de basisdekking? Dan voldoe je doorgaans zelf een klein gedeelte (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In deze situatie eisen verzekeringen meestal geen eigen stukje uit het eigen risico. Bezoek ook de pagina over: ZorgDirect polis.