Loading...

Zorgverzekering Endodontologie Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is verplicht in Nederland. Uitgaande van vooraf bepaalde poliskosten, kan jij profiteren van een betrouwbaar zorgpakket van o.a. Achmea, VGZ, FBTO, OHRA, Menzis of Interpolis, Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt. Elke Nederlander kan deskundige zorg krijgen. En veel mensen moeten ook extra behandelingen hebben. Bijvoorbeeld rondom endodontologie. Nieuwsgierig of (behandelingen rondom) endodontologie wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Op het moment dat jij een actuele zorgpolis afsluit, is het verstandig om je aanvullende dekkingen te analyseren met betrekking tot gebruikelijke ingrepen en geneeswijzen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-beschrijvingen van de betreffende zorgverzekering (Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden, Promovendum) lees je er alles over. Elk jaar wisselen de keuzes, declaraties en modules van de assuradeurs.

Vergoedingen endodontologie 2023

Iedere polis bestaat uit een belangrijke basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij elk van de aanbieders identiek. Daarmee heb je altijd een goede dekking voor o.a. Logopedie, Ergotherapie, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg maar ook Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis, Ziekenvervoer. Let op: wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Endodontologie vergoeding 2023? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Overweeg jij een polis afsluiten bij CZ en Pro Life? Lees dan grondig de voorwaarden m.b.t. deze behandelingen. Onze eigen polis-vergelijker ondersteunt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor endodontologie. Je treft hier ook meer info over Arkel, Graft, Mirns, Steenenkamer.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een verzekering op maat, die rijmt met jouw eigen zorg-nood? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Ringleiding? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig via de online tool. Wat komt daar bij kijken? Heel eenvoudig, middels ons stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking of gebit
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ontdekt nu de opties voor verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Download de polisvoorwaarden en controleer de endodontologie vergoedingen 2023. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Endodontologie

Jouw eigen risico is de vergoeding die jaarlijks moet worden bijgelegd in de situatie dat je gebruik maakt van het pakket. In 2023 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan tarieven m.b.t. Endodontologie ten koste van het eigen risico? Het gaat hier om redelijk kenmerkende aangelegenheden / therapieën. Deze bijzondere behandeling zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Om dit te achterhalen raadpleeg je de overeenkomst / polisblad. Dit raadpleeg je op de website van de verzekeraar, of vraag het de de servicemedewerkers van de verzekeringsmaatschappij. Zit de gewenste ingreep in het basispakket? In die situatie vergoed jij meestal een deel van de zorg (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? Dan geldt er gewoonlijk niet een bijdrage uit het eigen risico. Bezoek ook de pagina over: Univé polis.