Loading...

Zorgverzekering Elektrische epilatie Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgverzekering is verplicht in Nederland. Mede door een vaste premie per maand, krijg jij een uniek zorgpakket van aanbieders als VGZ, Menzis, CZ, Achmea, FBTO en Zilveren kruis, United Consumers, Bewuzt, Univé. Iedereen wil de beste zorg. En veel mensen moeten ook extra behandelingen hebben. Voor jou heeft dat misschien te maken met elektrische epilatie. Nieuwsgierig of (alle onkosten voor) elektrische epilatie wordt betaald uit de zorgverzekering? In het geval jij een actuele zorgpolis afsluit, is het onmisbaar alle aanvullende dekkingen te bekijken rondom gebruikelijke operaties en geneeswijzen. Wat is inclusief, en wat niet? In de kleine letters van jouw verzekeraar (Anderzorg, HEMA, Besured, Nationale Nederlanden) vind je het antwoord. Ieder jaar wijzigen de vergoedingen en voorwaarden van de grote verzekeraars.

Vergoedingen elektrische epilatie 2023

Uw verzekering biedt allereerst een zogenaamde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij alle maatschappijen overeenkomstig. Zo heb je altijd een goede dekking voor mogelijke kosten als Geestelijke gezondheidszorg, Wijkverpleging, Ergotherapie, Logopedie of Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Let op: wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Elektrische epilatie vergoeding 2023? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Overweeg jij switchen naar CZ of ZieZo? Lees dan kritisch de condities rondom deze situatie. De zorgvergelijker op deze pagina ondersteunt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor elektrische epilatie. Of lees meer over Appeltern, Goutum, Millingen aan de Rijn, Steenbergen.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een gewoon goede zorgpolis die rijmt met je speciale zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Reizigersvaccinatie? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel via de online tool. Welke stappen moet ik volgen? Erg makkelijk, met het volgende stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysio en gebit
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je ziet nu alle mogelijke verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Download de voorwaarden van de polis en let specifiek op de elektrische epilatie vergoedingen 2023. Let met name op de eigen bijdrage.

Eigen risico Elektrische epilatie

Jouw eigen risico is het zorgbedrag dat jij zelf altijd zal bijdragen als je zorgkosten maakt. In 2023 bedraagt dit €385. Gaan tarieven m.b.t. Elektrische epilatie van het eigen risico af? Het gaat hier om tamelijk specifieke onderwerpen / behandelwijzen. Deze unieke ingreep kan ten koste gaan van het eigen risico. Om dit te achterhalen raadpleeg je de overeenkomst / polisblad. De polis tref je via internet (bij de assuradeur), of contacteer de klantenservice van jouw verzekeringskantoor. Staat je ingreep wel in de basisdekking? In die situatie compenseer jij meestal het eerste deel (€385) via het eigen risico. Zit het in een aanvullende verzekering? Dan geldt er doorgaans geen eigen risico! Bezoek ook de pagina over: Stad Holland polis.