Loading...

Zorgverzekering Drempelhulp Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgverzekering is een verplichting voor iedereen. Op basis van een vaste premie per maand, kun je gebruik maken van een speciaal zorgpakket van verzekeraars als Achmea, Menzis, CZ, OHRA, FBTO en Interpolis, Zilveren kruis, Univé, United Consumers. Ieder persoon heeft betrouwbare zorg nodig. Veel consumenten moeten ook extra behandelingen hebben. Voor jou heeft dat misschien te maken met drempelhulp. Achterhalen of (de kosten omtrent) drempelhulp wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Zodra je een vernieuwde zorgverzekering afsluit, is het aan te raden aanvullende dekkingen te analyseren rondom gebruikelijke behandelingen en medicijnen. Hoe zit het met de declaraties? In de polis-beschrijvingen van jouw verzekeraar (HEMA, Nationale Nederlanden, Besured, Promovendum) lees je er alles over. Elk nieuw jaar veranderen de modules, tarieven en dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen drempelhulp 2022

Iedere zorgverzekering beslaat een zogenoemde basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar identiek. Hiermee ben je gedekt voor zaken als Verloskundige zorg, Logopedie, Dieetadvies, Gehandicaptenzorg en natuurlijk Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Medicijnen, Ziekenhuis. Let op: wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Drempelhulp vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Meteen een andere polis te nemen bij HEMA of Univé? Doorzoek dan nauwkeurig de kleine letters rondom deze situatie. De onderstaande vergelijker kan je helpen bij het vinden van de beste zorgverzekering voor drempelhulp. Lees nu ook meer info over Anevelde, Goëngahuizen, Midlum, St. Annaparochie.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een klantvriendelijke verzekeraar die aansluit op je unieke zorgbehoeftes? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Psychologische zorg? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker aan de hand van deze online vergelijker. Welke stappen moet ik volgen? Zonder moeite, aan de hand van het stappenplan hieronder:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((natura & restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Fysio en bijv. tandheelkunde
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. In het volgende scherm check je alle beschikbare verzekeraars. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Check de voorwaarden van de polis en geef extra aandacht aan de drempelhulp vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over het eigen risico.

Eigen risico Drempelhulp

Eigen risico is de vergoeding die je jaarlijks moet inleggen wanneer je zorgkosten maakt. In 2022 bedraagt dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Drempelhulp van de eigen bijdrage af? We praten over zeer bijzondere aangelegenheden / behandelwijzen. Deze specifieke zorg zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Daarvoor doorzoek de overeenkomst / polisblad. Deze tref je via internet (bij de assuradeur), of vraag het de de servicemedewerkers van de verzekeraar. Zit de gewenste behandeling in de algemene basisdekking? In dat geval betaal je doorgaans een deel van de zorg (€385) via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Dan is er meestal geen eigen risico! Check nu direct details over: inTwente polis.