Loading...

Zorgverzekering Draaischijf Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis is een verplichting voor iedereen. Uitgaande van vooraf bepaalde poliskosten, kun je gebruik maken van een speciaal zorgpakket van bedrijven als OHRA, Achmea, Menzis, CZ, FBTO of Interpolis, Univé, Bewuzt, Zilveren kruis. Ieder persoon wil de beste zorg. En veel mensen moeten ook extra behandelingen hebben. Voor jou heeft dat misschien te maken met draaischijf. Wil jij weten of (de kosten omtrent) draaischijf ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Wanneer je een andere zorgpolis afsluit, is het onmisbaar alle aanvullende dekkingen te checken met betrekking tot gangbare ingrepen en medicijnen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de kleine letters van jouw verzekeraar (HEMA, Promovendum, Anderzorg, Besured) vind je het antwoord. Elk jaar wisselen de keuzes, declaraties en modules van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen draaischijf 2022

Uw verzekeringsmaatschappij bestaat uit een belangrijke basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar identiek. Op die manier ben je standaard verzekerd voor o.a. Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Wijkverpleging en natuurlijk Huisarts, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer. Alleen, wat moet ik weten over zorgverzekering Draaischijf vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Bezig met oversluiten naar De Amersfoortse en Zorg en Zekerheid? Doorzoek dan kritisch de regels m.b.t. dit thema. Onze eigen polis-vergelijker helpt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor draaischijf. Raadpleeg hiervoor ook Anerveen, Goënga, Midlaren, St. Willebrord.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een verzekering op maat, die rijmt met je unieke zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Psychiatrische opname? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel aan de hand van deze online vergelijker. Hoe werkt het? Binnen 5 minuten, met het stappenplan hieronder:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((natura en restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking of orthodontie
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ontdekt nu de af te sluiten verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Download het polisblad, en bekijk de draaischijf vergoedingen 2022. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Draaischijf

Jouw eigen risico is het zorgbedrag dat je zelf moet betalen in het geval je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Gaan tarieven m.b.t. Draaischijf van het eigen risico af? We praten over nogal unieke aangelegenheden / behandelwijzen. Deze unieke ingreep kan ten koste gaan van het eigen risico. In dit geval raadpleeg je het actuele polisblad. De polis tref je via je online account bij de verzekeraar, of contacteer de helpdesk van de zorgverzekeraar. Zit de gewenste opname wel in de basisdekking? In dat geval voldoe je doorgaans het eerste deel (€385) door de eigen bijdrage. Vind je het in de aanvullende verzekering? In deze situatie geldt er in de regel geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bezoek ook de pagina over: Interpolis polis.