Loading...

Zorgverzekering Cursus stoppen met roken Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgpolis is verplicht in Nederland. Op basis van een vastgestelde financiële vergoeding, krijg jij een uitgebreid zorgpakket van aanbieders als Achmea, FBTO, VGZ, CZ, Menzis en Univé, Bewuzt, United Consumers, Interpolis. Elke Nederlander wil goede zorg ontvangen. Veel consumenten moeten hebben specialistische zorg. In dit geval misschien wel cursus stoppen met roken. Benieuwd of (alle onkosten voor) cursus stoppen met roken ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? In het geval jij een actuele zorgpolis afsluit, is het goed om je aanvullende dekkingen te bekijken t.a.v. gangbare ingrepen en geneeswijzen. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de voorwaarden van de betreffende zorgverzekering (Anderzorg, HEMA, Promovendum, Besured) vind je het antwoord. Elke 12 maanden muteren de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen cursus stoppen met roken 2022

Uw zorgverzekering beslaat een wettelijk verplichte basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar overeenkomstig. Op die manier ben je gedekt voor kostenposten zoals Gehandicaptenzorg, Logopedie, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies en natuurlijk Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Maar, wat moet ik weten over zorgverzekering Cursus stoppen met roken vergoeding 2022? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Bezig met oversluiten naar Interpolis of Zekur? Lees dan goed de condities m.b.t. deze situatie. De onderstaande vergelijker ondersteunt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor cursus stoppen met roken. Of lees meer over Amen, Gennep, Menaam, Son en Breugel.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een gewoon goede zorgpolis die rijmt met jouw specifieke zorg-nood? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Preventie buitenland? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel via de zorgvergelijker. Hoe werkt het? Heel simpel, met de volgende tips en adviezen:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking of natuurlijk tandheelkunde
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ziet nu de toepasbare verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Analyseer de polisvoorwaarden en bekijk de cursus stoppen met roken vergoedingen 2022. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Cursus stoppen met roken

Het concept eigen risico het zorgbedrag dat je jaarlijks moet inleggen in het geval je gebruik maakt van het pakket. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaat de tegemoetkoming voor Cursus stoppen met roken van het eigen risico af? We praten over zeer unieke onderwerpen / therapieën. Deze bijzondere behandeling gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Hiervoor raadpleeg je de overeenkomst / polisblad. Deze tref je via je online account bij de verzekeraar, of raadpleeg de ondersteuningsdienst van jouw verzekeringskantoor. Staat je behandeling wel in de basisdekking? Dan vergoed jij doorgaans zelf een klein gedeelte (€385) uit je eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij vragen verzekeraars meestal geen eigen risico! Check nu direct details over: Zorg en Zekerheid zorgverzekering.