Loading...

Zorgverzekering CPAP-apparatuur Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. Op basis van een bepaald maandtarief, heb je recht op een uniek zorgpakket van o.a. Menzis, Achmea, OHRA, VGZ, CZ en Zilveren kruis, Univé, Bewuzt, United Consumers. Ieder persoon wil de beste zorg. Veel patiënten moeten ook extra behandelingen hebben. Voor jou heeft dat misschien te maken met cpap-apparatuur. Nieuwsgierig of (de tarieven voor) cpap-apparatuur wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Op het moment dat jij een vernieuwde zorgverzekering regelt, is het aan te raden aanvullende dekkingen te bekijken ten aanzien van gebruikelijke ingrepen en therapieën. Wat wordt wel en niet gedekt? In de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij (Anderzorg, HEMA, Promovendum, Besured) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elk jaar wijzigen de modules, tarieven en dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen cpap-apparatuur 2022

Iedere verzekeringsmaatschappij heeft een zogenoemde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij elk van de aanbieders overeenkomstig. Hiermee ben je gedekt voor zaken als Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Gehandicaptenzorg, Dieetadvies en Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Echter, wat is de huidige status van zorgverzekering CPAP-apparatuur vergoeding 2022? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Overweeg jij overstappen naar bijvoorbeeld CZdirect en OZF? Lees dan goed de voorwaarden rondom dit thema. Onze eigen polis-vergelijker helpt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor cpap-apparatuur. Lees nu ook meer info over Ambt Delden, Gendt, Meliskerke, Sommelsdijk.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een klantvriendelijke verzekeraar die rijmt met jouw specifieke zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Positieve uitademingsapparatuur? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker met behulp van deze online vergelijker. Maar hoe kan ik dat doen? Binnen 5 minuten, via de volgende tips en adviezen:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((restitutie en natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Alternatieve geneeswijzen of natuurlijk orthodontie
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je vergelijkt nu in een keer de toepasbare verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Download de polisvoorwaarden en geef extra aandacht aan de cpap-apparatuur vergoedingen 2022. Check ook het eigen risico.

Eigen risico CPAP-apparatuur

Jouw eigen risico is het bedrag dat je jaarlijks moet inleggen in de situatie dat je zorgkosten maakt. In 2022 ligt dit op €385. Gaan kosten rondom CPAP-apparatuur ten koste van het eigen risico? Het betreft aanmerkelijk unieke thema’s / ingrepen. Deze bijzondere ingreep kan ten koste gaan van het eigen risico. Om dit te achterhalen raadpleeg je het geldige polisblad. De polis kan je downloaden via internet (bij de assuradeur), of raadpleeg de servicemedewerkers van jouw verzekeringskantoor. Staat je behandeling inbegrepen in jouw basisverzekering? In die situatie vergoed jij meestal het eerste deel (€385) door de eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? In deze situatie eisen verzekeringen gewoonlijk geen eigen stukje uit het eigen risico. Lees nu verder over: ZieZo zorgverzekering.