Loading...

Zorgverzekering Contactlenzen Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. Op basis van vooraf bepaalde poliskosten, krijg jij een betrouwbaar zorgpakket van verzekeraars als OHRA, VGZ, Menzis, Achmea, FBTO of Bewuzt, United Consumers, Univé, Interpolis. Elke Nederlander heeft betrouwbare zorg nodig. Veel Hollanders moeten ook extra behandelingen hebben. Voor jou heeft dat misschien te maken met contactlenzen. Achterhalen of (behandelingen rondom) contactlenzen ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? In het geval jij een andere zorgpolis neemt, is het aan te raden alle aanvullende dekkingen te inventariseren met betrekking tot reguliere ingrepen en geneeswijzen. Wat is inclusief, en wat niet? In de polis-regels van jouw verzekeraar (Besured, Anderzorg, HEMA, Promovendum) kan je er alles over lezen. Elk nieuw jaar wijzigen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de grote verzekeraars.

Vergoedingen contactlenzen 2022

Elke verzekering bestaat uit een wettelijk verplichte basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij elk van de aanbieders hetzelfde. Daarmee ben je standaard verzekerd voor mogelijke kosten als Verloskundige zorg, Dieetadvies, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg en natuurlijk Ziekenvervoer, Medicijnen, Medisch specialist, Bloedonderzoek. Let op: wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Contactlenzen vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Bezig met een andere polis te nemen bij De Friesland of PMA? Lees dan grondig de regels op het gebied van dit thema. De vergelijker hieronder kan je helpen bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor contactlenzen. Open ook onze pagina over Almere, Gellicum, Meeuwen, Snelrewaard.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een persoonlijke verzekering, die in lijn is met jouw specifieke zorg-nood? Relevant voor Vergoedingen Podo-Orthesiologie? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig via deze online vergelijker. Wat komt daar bij kijken? Heel eenvoudig, aan de hand van ons stappenplan:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Fysiotherapie of natuurlijk orthodontie
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je ziet nu de toepasbare verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Analyseer het polisblad, en controleer de contactlenzen vergoedingen 2022. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Contactlenzen

Het eigen risico is het zorgbedrag dat je jaarlijks moet inleggen als je gebruik maakt van het pakket. In 2022 is dit €385. Gaat de tegemoetkoming voor Contactlenzen van mijn eigen risico af? Dit zijn vrij individuele aangelegenheden / ingrepen. Deze unieke ingreep kan ten koste gaan van het eigen risico. In dit geval raadpleeg je de overeenkomst / polisblad. De polis raadpleeg je via internet (bij de assuradeur), of neem contact op met de klantenservice van de verzekeringsmaatschappij. Zit de gewenste behandeling in de algemene basisdekking? Dan betaal je vaak zelf een klein gedeelte (€385) via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij is er doorgaans geen bijdrage uit jouw eigen risico. Lees nu verder over: UMC Zorgverzekering zorgverzekering.