Loading...

Zorgverzekering Condooms Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering is een verplichting voor iedereen. Mede door een vaste premie per maand, mag je aanspraak maken op een uniek zorgpakket van aanbieders als OHRA, Menzis, VGZ, Achmea, FBTO en Zilveren kruis, Bewuzt, Interpolis, United Consumers. Iedereen heeft betrouwbare zorg nodig. Veel consumenten hebben specifieke behoeftes. In dit geval misschien wel condooms. Nieuwsgierig of (de tarieven voor) condooms wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Wanneer je een actuele zorgpolis neemt, is het aan te raden alle aanvullende dekkingen te bekijken met betrekking tot gebruikelijke operaties en therapieën. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-regels van jouw verzekeraar (Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden, Besured) lees je er alles over. Elk nieuw jaar wijzigen de modules, tarieven en dekkingen van de grote verzekeraars.

Vergoedingen condooms 2023

Jouw polis biedt allereerst een belangrijke basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij elk van de aanbieders overeenkomstig. Hiermee heb je altijd een goede dekking voor kostenposten zoals Logopedie, Wijkverpleging, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg en natuurlijk Bloedonderzoek, Huisarts, Ziekenhuis, Medisch specialist. Alleen, wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Condooms vergoeding 2023? Is dit ook geregeld in dit pakket? Overweeg jij een andere polis te nemen bij Ditzo en VvAA? Bekijk dan kritisch de kleine letters ten aanzien van dit onderwerp. Onze eigen polis-vergelijker ondersteunt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor condooms. Lees specifieke info op pagina’s als Allingawier, Gelderswoude, Meerlo, Smilde.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een klantvriendelijke verzekeraar die in lijn is met je unieke zorg-wensen? Denk dan aan Vergoedingen Plakbrug? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker aan de hand van de online tool. Hoe gaat dat in z’n werk?Heel eenvoudig, met ons stappenplan:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (natura en restitutie)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking of mond/tand
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. Je vergelijkt nu in een keer alle mogelijke verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Analyseer de polisvoorwaarden en geef extra aandacht aan de condooms vergoedingen 2023. Vergeet niet het eigen risico.

Eigen risico Condooms

Het concept eigen risico de minimale kosten die je zelf moet betalen wanneer je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2023 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan tarieven m.b.t. Condooms van de eigen bijdrage af? Het betreft nogal unieke aangelegenheden / therapieën. Deze niet-standaard ingreep gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Om dit te achterhalen download je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. De polis kan je downloaden op de website van de verzekeraar, of vraag je op bij de klantenservice van de verzekeringsmaatschappij. Vind je ze ingreep wel in de basisdekking? Dan voldoe je doorgaans een deel van de zorg (€385) via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In deze situatie vragen verzekeraars doorgaans geen bijdrage uit jouw eigen risico. Check nu direct details over: Promovendum zorgverzekering.