Loading...

Zorgverzekering Compressietherapie Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. Uitgaande van een vastgestelde financiële vergoeding, krijg jij een betrouwbaar zorgpakket van aanbieders als Menzis, OHRA, Achmea, CZ, VGZ of Univé, Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers. Ieder mens heeft betrouwbare zorg nodig. Veel consumenten benodigen daarnaast extra zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met compressietherapie. Wil jij weten of (de kosten omtrent) compressietherapie wordt betaald uit de zorgverzekering? Op het moment dat jij een andere zorgpolis regelt, is het aan te raden alle aanvullende dekkingen te inventariseren met betrekking tot reguliere behandelingen en medicijnen. Wat is inclusief, en wat niet? In de voorwaarden van de betreffende zorgverzekering (Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, Besured) wordt dit duidelijk uitgelegd. Ieder jaar muteren de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen compressietherapie 2022

Jouw polis beslaat een zogenaamde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij alle maatschappijen identiek. Daarmee ben je gedekt voor kostenposten zoals Ergotherapie, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie of Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Ziekenhuis. Alleen, wat moet ik weten over zorgverzekering Compressietherapie vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Bezig met overstappen naar bijvoorbeeld FBTO of Univé? Lees dan nauwkeurig de regels m.b.t. deze behandelingen. De zorgvergelijker op deze pagina begeleidt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor compressietherapie. Bekijk vergoedingen in o.a. Aldtsjerk, Geffen, Meeden, Smakt.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een persoonlijke verzekering, die aansluit op je unieke zorgbehoeftes? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Pigmentbehandeling? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig met behulp van internet. Welke stappen moet ik volgen? Erg makkelijk, middels het volgende stappenplan:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Lenzen en brillen en gebit
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je vergelijkt nu in een keer alle beschikbare verzekeraars. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Analyseer de voorwaarden van de polis en controleer de compressietherapie vergoedingen 2022. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Compressietherapie

Eigen risico is het bedrag dat jaarlijks moet worden bijgelegd als je zorgkosten maakt. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan tarieven m.b.t. Compressietherapie ten koste van het eigen risico? Het betreft vrij bijzondere aangelegenheden / behandelwijzen. Deze bijzondere ingreep zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Daarvoor check je het geldige polisblad. Dit kan je downloaden op de website van de verzekeraar, of neem contact op met de klantenservice van jouw verzekeringskantoor. Vind je ze therapie in de algemene basisdekking? Dan voldoe je meestal het eerste deel (€385) via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In dat geval is er doorgaans geen eigen stukje uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: PMA zorgverzekering.