Loading...

Zorgverzekering Compressie-apparatuur Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is een verplichting voor iedereen. Aan de hand van een vastgestelde financiële vergoeding, krijg jij een betrouwbaar zorgpakket van onder andere Menzis, VGZ, CZ, Achmea, OHRA en Univé, Interpolis, United Consumers, Bewuzt. Ieder mens wil de beste zorg. Veel patiënten benodigen daarnaast extra zorg. Bijvoorbeeld rondom compressie-apparatuur. Achterhalen of (behandelingen rondom) compressie-apparatuur ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Wanneer je een vernieuwde zorgverzekering kiest, is het goed om de aanvullende dekkingen te analyseren ten aanzien van gangbare behandelingen en geneeswijzen. Wat is inclusief, en wat niet? In de kleine letters van de verzekeringsmaatschappij (Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Besured) vind je het antwoord. Elk jaar wisselen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen compressie-apparatuur 2020

Iedere verzekeringsmaatschappij beslaat een wettelijk verplichte basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is voor iedereen identiek. Zo ben je gedekt voor mogelijke kosten als Revalidatiezorg, Logopedie, Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg en Ziekenvervoer, Ziekenhuis, Medisch specialist, Huisarts. Let op: wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Compressie-apparatuur vergoeding 2020? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Meteen een polis afsluiten bij CZdirect of Ohra? Check dan goed de condities op het gebied van deze behandelingen. Onze eigen polis-vergelijker begeleidt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor compressie-apparatuur. Zie ook meer info over Aldeboarn, Geeuwenbrug, Medemblik, Sluiskil.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een verzekering op maat, die aansluit op jouw specifieke zorgbehoeftes? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Pessarium? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker door gebruik te maken van de zorgvergelijker. Hoe gaat dat in z’n werk?Binnen 5 minuten, aan de hand van het stappenplan hieronder:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Fysio en bijv. tandarts
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ontdekt nu alle mogelijke verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Een goede keuze kunnen maken? Download de kleine lettertjes en controleer de compressie-apparatuur vergoedingen 2020. Vergeet niet het eigen risico.

Eigen risico Compressie-apparatuur

Jouw eigen risico is de vergoeding die jaarlijks moet worden bijgelegd als je gebruik maakt van het pakket. In 2020 ligt dit op €385. Gaan tarieven m.b.t. Compressie-apparatuur van mijn eigen risico af? We praten over zeer individuele kwesties / behandelingen. Deze niet-standaard zorg kan ten koste gaan van het eigen risico. In dit geval raadpleeg je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. De polis kan je downloaden via je online account bij de verzekeraar, of vraag je op bij de helpdesk van de verzekeraar. Zit de gewenste opname in de algemene basisdekking? In zo’n case betaal je vaak een deel van de zorg (€385) uit je eigen risico. Vind je het in de aanvullende verzekering? In deze situatie is er in de regel geen eigen stukje uit het eigen risico. Check nu direct details over: OZF zorgverzekering.