Loading...

Zorgverzekering Chiropractie Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is verplicht in Nederland. Op basis van vooraf bepaalde poliskosten, heb je recht op een speciaal zorgpakket van o.a. CZ, Achmea, Menzis, FBTO, OHRA of Univé, United Consumers, Zilveren kruis, Bewuzt. Iedereen wil goede zorg ontvangen. En veel mensen benodigen daarnaast extra zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met chiropractie. Wil jij weten of (de tarieven voor) chiropractie wordt gedekt met jouw zorgverzekering? In het geval jij een nieuwe zorgverzekering kiest, is het aan te raden alle aanvullende dekkingen te bekijken met betrekking tot gangbare behandelingen en geneeswijzen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-regels van jouw polis (Besured, HEMA, Promovendum, Nationale Nederlanden) vind je het antwoord. Ieder jaar wisselen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen chiropractie 2023

Jouw verzekeringsmaatschappij beslaat een zogenaamde basisdekking. De compensaties van de basisverzekering is bij elk van de aanbieders gelijk. Daarmee ben je gedekt voor mogelijke kosten als Verloskundige zorg, Revalidatiezorg, Logopedie, Wijkverpleging en natuurlijk Bloedonderzoek, Ziekenvervoer, Huisarts, Medicijnen. Alleen, wat moet ik weten over zorgverzekering Chiropractie vergoeding 2023? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Overweeg jij oversluiten naar AnderZorg en VvAA? Lees dan kritisch de voorwaarden m.b.t. dit thema. De onderstaande vergelijker kan je helpen bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor chiropractie. Lees nu ook meer info over Agelo, Geerdijk, Marsum, Sliedrecht.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Zoek jij een gewoon goede zorgpolis die matcht met je speciale zorg-wensen? Relevant voor Vergoedingen Patiëntenvereniging? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig met behulp van internet. Hoe werkt het? Erg makkelijk, via het stappenplan hieronder:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie & natura)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Alternatieve geneeswijzen en bijv. orthodontie
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ontdekt nu de af te sluiten verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Een geschikt pakket gevonden? Raadpleeg de voorwaarden van de polis en let specifiek op de chiropractie vergoedingen 2023. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Chiropractie

Het eigen risico is de vergoeding die je jaarlijks moet inleggen in het geval je zorgkosten maakt. In 2023 ligt dit op €385. Gaan kosten rondom Chiropractie ten koste van het eigen risico? Het betreft redelijk specifieke onderwerpen / behandelingen. Deze bijzondere behandeling zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Om dit te achterhalen download je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. De polis tref je via internet (bij de assuradeur), of neem contact op met de helpdesk van de verzekeraar. Zit deze therapie wel in de basisdekking? In die situatie vergoed jij vaak het eerste deel (€385) uit je eigen risico. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? In deze situatie is er doorgaans geen eigen stukje uit het eigen risico. Check nu direct details over: Interpolis zorgverzekering.