Loading...

Zorgverzekering Brug Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. Mede door een vaste premie per maand, krijg jij een uniek zorgpakket van bijv. CZ, OHRA, Achmea, FBTO, Menzis of Bewuzt, Univé, Zilveren kruis, United Consumers. Ieder mens heeft betrouwbare zorg nodig. Veel patiënten moeten ook extra behandelingen hebben. Voor jou heeft dat misschien te maken met brug. Benieuwd of (alle onkosten voor) brug wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Wanneer je een vernieuwde zorgverzekering regelt, is het aan te raden je aanvullende dekkingen te bekijken met betrekking tot gebruikelijke medische behandelingen en therapieën. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-regels van de betreffende zorgverzekering (Besured, Promovendum, Anderzorg, HEMA) wordt dit duidelijk uitgelegd. Elk nieuw jaar wijzigen de modules, tarieven en dekkingen van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen brug 2023

Uw polis heeft een zogenoemde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij alle maatschappijen gelijk. Zo ben je standaard verzekerd voor mogelijke kosten als Geestelijke gezondheidszorg, Logopedie, Ergotherapie, Wijkverpleging en natuurlijk Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Medisch specialist. Belangrijk: wat moet ik weten over zorgverzekering Brug vergoeding 2023? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Direct overstappen naar bijvoorbeeld Bewuzt en National Academic? Doorzoek dan kritisch de voorwaarden ten aanzien van deze behandelingen. De onderstaande vergelijker kan je helpen bij het vinden van de beste zorgverzekering voor brug. Of lees meer over Achthuizen, Gassel, Mariënvelde, Sirjansland.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een verzekering op maat, die rijmt met jouw specifieke zorg-wensen? Denk dan aan Vergoedingen Overgangsconsulent? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel door gebruik te maken van de zorgvergelijker. Welke stappen moet ik volgen? Erg makkelijk, aan de hand van ons stappenplan:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysiotherapie en bijv. tandarts
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je vergelijkt nu in een keer alle mogelijke verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Raadpleeg de kleine lettertjes en let specifiek op de brug vergoedingen 2023. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Brug

Het eigen risico is de minimale kosten die je zelf moet betalen wanneer je zorgkosten maakt. In 2023 bedraagt dit €385. Gaan tarieven m.b.t. Brug ten koste van het eigen risico? Het gaat hier om aanmerkelijk specifieke onderwerpen / behandelingen. Deze specifieke behandeling vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. Hiervoor check je het geldige polisblad. Dit kan je downloaden via internet (bij de assuradeur), of vraag je op bij de klantenservice van de zorgverzekeraar. Vind je ze ingreep in de algemene basisdekking? Dan compenseer jij doorgaans de eerste €385 uit je eigen risico. Zit het in een aanvullende verzekering? In dat geval vragen verzekeraars meestal geen eigen stukje uit het eigen risico. Lees nu verder over: CZdirect zorgverzekering.