Loading...

Zorgverzekering Bovenprothese Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis is een verplichting voor iedereen. Uitgaande van een vastgestelde financiële vergoeding, krijg jij een uniek zorgpakket van bedrijven als VGZ, Menzis, Achmea, CZ, OHRA of Zilveren kruis, Interpolis, Univé, Bewuzt. Ieder mens wil de beste zorg. Veel Hollanders moeten ook extra behandelingen hebben. Bijvoorbeeld rondom bovenprothese. Achterhalen of (de kosten omtrent) bovenprothese wordt betaald uit de zorgverzekering? Wanneer je een andere zorgpolis neemt, is het onmisbaar je aanvullende dekkingen te analyseren met betrekking tot reguliere operaties en therapieën. Wat is inclusief, en wat niet? In de polis-beschrijvingen van jouw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, HEMA) lees je er alles over. Ieder jaar wijzigen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de grote verzekeraars.

Vergoedingen bovenprothese 2022

Elke verzekeringsmaatschappij bestaat uit een wettelijk verplichte basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Hiermee ben je standaard verzekerd voor o.a. Logopedie, Revalidatiezorg, Wijkverpleging, Verloskundige zorg maar ook Medisch specialist, Ziekenhuis, Huisarts, Medicijnen. Maar, hoe zit het met zorgverzekering Bovenprothese vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Overweeg jij oversluiten naar HEMA en Salland? Bekijk dan nauwkeurig de condities ten aanzien van dit thema. De vergelijker hieronder begeleidt bij het afsluiten van de beste zorgverzekering voor bovenprothese. Bekijk vergoedingen in o.a. Abbenes, Garnwerd, Mariahout, Sint-Maartensdijk.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een gewoon goede zorgpolis die aansluit op jouw specifieke zorg-wensen? Denk dan aan Vergoedingen Orthopedisch Schoeisel? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel aan de hand van deze online vergelijker. Hoe gaat dat in z’n werk?Heel eenvoudig, met de volgende tips en adviezen:

  1. Geef jouw leeftijd door
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Alternatieve geneeswijzen of tandarts
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. In het volgende scherm check je de af te sluiten verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Raadpleeg het polisblad, en controleer de bovenprothese vergoedingen 2022. Vergeet niet het eigen risico.

Eigen risico Bovenprothese

Het eigen risico is de vergoeding die jij zelf altijd zal bijdragen wanneer je zorgkosten maakt. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan kosten rondom Bovenprothese van de eigen bijdrage af? Het betreft zeer specifieke onderwerpen / behandelwijzen. Deze specifieke behandeling zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Om dit te achterhalen raadpleeg je het geldige polisblad. Dit kan je downloaden via je online account bij de verzekeraar, of raadpleeg de servicemedewerkers van de verzekeraar. Vind je ze behandeling inbegrepen in jouw basisverzekering? In dat geval voldoe je meestal de eerste €385 via het eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Dan is er meestal geen eigen risico! Check nu direct details over: Besured zorgverzekering.