Loading...

Zorgverzekering Borstvoeding Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgpolis is verplicht in Nederland. Uitgaande van een vaste premie per maand, heb je recht op een uniek zorgpakket van onder andere Menzis, OHRA, CZ, VGZ, FBTO of United Consumers, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Iedereen kan deskundige zorg krijgen. En veel mensen moeten hebben specialistische zorg. Bijvoorbeeld rondom borstvoeding. Benieuwd of (de tarieven voor) borstvoeding wordt betaald uit de zorgverzekering? In het geval jij een actuele zorgpolis afsluit, is het goed om aanvullende dekkingen te checken ten aanzien van reguliere operaties en medicijnen. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-regels van de betreffende zorgverzekering (Nationale Nederlanden, HEMA, Anderzorg, Promovendum) wordt dit duidelijk uitgelegd. Ieder jaar wisselen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen borstvoeding 2020

Jouw verzekering bestaat uit een wettelijk verplichte basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij elk van de aanbieders hetzelfde. Zo ben je gedekt voor kostenposten zoals Revalidatiezorg, Geestelijke gezondheidszorg, Ergotherapie, Logopedie en Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Huisarts. Echter, hoe zit het met zorgverzekering Borstvoeding vergoeding 2020? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Bezig met een polis afsluiten bij Delta Lloyd en VvAA? Bekijk dan nauwkeurig de regels ten aanzien van deze behandelingen. Onze eigen polis-vergelijker begeleidt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor borstvoeding. Open ook onze pagina over Aarle-Rixtel, Gapinge, Mantinge, Sint Odiliënberg.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een verzekering op maat, die matcht met je unieke zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Orthodontie vanaf 18 jaar? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig door gebruik te maken van de zorgvergelijker. Hoe gaat dat in z’n werk?Heel eenvoudig, aan de hand van ons stappenplan:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Kies voor vrije of beperkte zorgkeuze (natura of restitutie)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Buitenlanddekking en orthodontie
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je ontdekt nu de toepasbare verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Analyseer de kleine lettertjes en geef extra aandacht aan de borstvoeding vergoedingen 2020. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Borstvoeding

Eigen risico is het zorgbedrag dat je jaarlijks moet inleggen als je iets uit je basispakket gebruikt. In 2020 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan kosten rondom Borstvoeding ten koste van het eigen risico? We praten over aanmerkelijk bijzondere onderwerpen / behandelwijzen. Deze bijzondere zorg zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. In dit geval download je het actuele polisblad. De polis kan je downloaden via internet (bij de assuradeur), of vraag je op bij de helpdesk van jouw verzekeringskantoor. Vind je ze opname wel in de basisdekking? In dat geval vergoed jij meestal zelf een klein gedeelte (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? Hierbij geldt er gewoonlijk niet een bijdrage uit het eigen risico. Check nu direct details over: ZorgDirect verzekering.