Loading...

Zorgverzekering Blindentaststok Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgpolis is in ons land een must. Mede door vooraf bepaalde poliskosten, heb je recht op een betrouwbaar zorgpakket van bijv. FBTO, OHRA, CZ, VGZ, Achmea of Univé, Interpolis, Zilveren kruis, Bewuzt. Iedereen kan deskundige zorg krijgen. Veel patiënten moeten ook extra behandelingen hebben. Dat kan bijvoorbeeld gaan om blindentaststok. Nieuwsgierig of (alle onkosten voor) blindentaststok ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? In het geval jij een nieuwe zorgverzekering regelt, is het slim om aanvullende dekkingen te bekijken t.a.v. reguliere behandelingen en therapieën. Wat is inclusief, en wat niet? In de polis-beschrijvingen van jouw verzekeraar (Nationale Nederlanden, Anderzorg, Besured, HEMA) wordt dit duidelijk uitgelegd. Ieder jaar veranderen de keuzes, declaraties en modules van de assuradeurs.

Vergoedingen blindentaststok 2023

Uw polis biedt allereerst een zogenoemde basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Op die manier ben je standaard verzekerd voor zaken als Logopedie, Revalidatiezorg, Dieetadvies, Wijkverpleging en Huisarts, Medisch specialist, Bloedonderzoek, Ziekenhuis. Maar, wat moet ik weten over zorgverzekering Blindentaststok vergoeding 2023? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Meteen een andere polis te nemen bij Delta Lloyd of VvAA? Check dan kritisch de condities m.b.t. deze behandelingen. De onderstaande vergelijker kan je helpen bij het vinden van de beste zorgverzekering voor blindentaststok. Raadpleeg hiervoor ook Aalst, Gaanderen, Makkum, Sint Kruis.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een klantvriendelijke verzekeraar die aansluit op jouw eigen zorgvragen? Onder ander voor Vergoedingen Opsporing/Redding? Ziektekostenverzekeringen vergelijken is kinderspel met behulp van internet. Hoe werkt het? Erg makkelijk, via de volgende handleiding:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Fysiotherapie en bijv. mond/tand
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. Je vergelijkt nu in een keer alle mogelijke verzekeringen. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Check de kleine lettertjes en bekijk de blindentaststok vergoedingen 2023. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Blindentaststok

Het concept eigen risico het bedrag dat jaarlijks moet worden bijgelegd in het geval je gebruik maakt van het pakket. In 2023 is dit €385. Gaan tarieven m.b.t. Blindentaststok van het eigen risico af? Het gaat hier om nogal kenmerkende kwesties / ingrepen. Deze bijzondere behandeling kan ten koste gaan van het eigen risico. Hiervoor check je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. Deze vind je via je online account bij de verzekeraar, of neem contact op met de klantenservice van de zorgverzekeraar. Staat je ingreep wel in de basisdekking? In zo’n case compenseer jij doorgaans de eerste €385 door de eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? Dan is er in de regel geen eigen stukje uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: VvAA verzekering.