Loading...

Zorgverzekering Besnijdenis Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. In ruil voor een vastgestelde financiële vergoeding, heb je recht op een uniek zorgpakket van bijv. Menzis, CZ, Achmea, FBTO, OHRA of Zilveren kruis, Interpolis, United Consumers, Bewuzt. Elke Nederlander heeft betrouwbare zorg nodig. Veel patiënten benodigen daarnaast extra zorg. Bijvoorbeeld rondom besnijdenis. Wil jij weten of (alle onkosten voor) besnijdenis ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? In het geval jij een andere zorgpolis regelt, is het goed om je aanvullende dekkingen te inventariseren ten aanzien van gebruikelijke ingrepen en medicijnen. Wat is inclusief, en wat niet? In de polis-beschrijvingen van jouw polis (Anderzorg, HEMA, Besured, Promovendum) lees je er alles over. Elke 12 maanden wisselen de vergoedingen en voorwaarden van de verzekeringsmaatschappijen.

Vergoedingen besnijdenis 2023

Uw zorgverzekering heeft een zogenaamde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij elk van de aanbieders overeenkomstig. Hiermee ben je gedekt voor kostenposten zoals Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Dieetadvies, Ergotherapie maar ook Bloedonderzoek, Medicijnen, Huisarts, Medisch specialist. Maar, wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Besnijdenis vergoeding 2023? Is dit ook geregeld in dit pakket? Meteen switchen naar Kiemer of VGZ? Check dan nauwkeurig de regels ten aanzien van deze behandelingen. De zorgvergelijker op deze pagina ondersteunt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor besnijdenis. Bekijk vergoedingen in o.a. Noord-Brabant, Follega, Maasbracht, Simonshaven.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Overstappen naar een persoonlijke verzekering, die matcht met jouw eigen zorgvragen? Relevant voor Vergoedingen Ontbrekende snijtanden? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig door gebruik te maken van internet. Wat komt daar bij kijken? Heel eenvoudig, via de volgende handleiding:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Alternatieve geneeswijzen en bijv. gebit
  5. Selecteer eventueel een buitenlanddekking
  6. In het volgende scherm check je alle mogelijke verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Een geschikt pakket gevonden? Download de voorwaarden van de polis en controleer de besnijdenis vergoedingen 2023. Vergeet niet het eigen risico.

Eigen risico Besnijdenis

Eigen risico is de vergoeding die jij zelf altijd zal bijdragen in de situatie dat je zorgkosten maakt. In 2023 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaat de tegemoetkoming voor Besnijdenis van mijn eigen risico af? Dit zijn tamelijk specifieke thema’s / behandelingen. Deze niet-standaard behandeling zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Daarvoor check je het actuele polisblad. Deze kan je downloaden online (website maatschappij), of vraag je op bij de helpdesk van de zorgverzekeraar. Zit deze therapie in de algemene basisdekking? In dat geval compenseer jij doorgaans het eerste deel (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In deze situatie vragen verzekeraars meestal geen eigen risico! Bekijk ook alles over: OZF verzekering.