Loading...

Zorgverzekering Bedtafel Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgverzekering is een verplichting voor iedereen. Op basis van vooraf bepaalde poliskosten, kan jij profiteren van een uniek zorgpakket van o.a. CZ, VGZ, FBTO, Menzis, Achmea en Univé, Zilveren kruis, United Consumers, Interpolis. Elke Nederlander kan deskundige zorg krijgen. Veel Hollanders moeten ook extra behandelingen hebben. In dit geval misschien wel bedtafel. Benieuwd of (behandelingen rondom) bedtafel wordt vergoed binnen de zorgverzekering? In het geval jij een actuele zorgpolis regelt, is het verstandig om je aanvullende dekkingen te inventariseren rondom gangbare medische behandelingen en geneesmethoden. Hoe zit het met de declaraties? In de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij (Anderzorg, Nationale Nederlanden, Promovendum, HEMA) vind je het antwoord. Ieder jaar muteren de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen bedtafel 2022

Elke verzekeringsmaatschappij heeft een wettelijk verplichte basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij elk van de aanbieders identiek. Hiermee ben je altijd verzekerd voor o.a. Verloskundige zorg, Geestelijke gezondheidszorg, Revalidatiezorg, Gehandicaptenzorg en natuurlijk Bloedonderzoek, Ziekenhuis, Ziekenvervoer, Medicijnen. Maar, hoe zit het met zorgverzekering Bedtafel vergoeding 2022? Is dit ook geregeld in dit pakket? Bezig met switchen naar Avéro Achmea en National Academic? Check dan nauwkeurig de kleine letters ten aanzien van deze situatie. De vergelijker hieronder begeleidt bij het oversluiten naar de beste zorgverzekering voor bedtafel. Lees specifieke info op pagina’s als Zwijndrecht, Ferwoude, Lytsewierrum, Sibrandabuorren.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een persoonlijke verzekering, die matcht met jouw eigen zorgbehoeftes? Onder ander voor Vergoedingen Oncologische hulp voor kinderen? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker door gebruik te maken van internet. Welke stappen moet ik volgen? Binnen 5 minuten, middels het volgende stappenplan:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((restitutie & natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Alternatieve geneeswijzen of natuurlijk tandheelkunde
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je ontdekt nu alle mogelijke verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Analyseer het polisblad, en let specifiek op de bedtafel vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Bedtafel

Eigen risico is het zorgbedrag dat je jaarlijks moet inleggen in de situatie dat je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dit €385. Gaan de vergoedingen van Bedtafel ten koste van het eigen risico? Dit zijn nogal individuele thema’s / behandelwijzen. Deze specifieke zorg gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Daarvoor download je het geldige polisblad. Deze vind je via internet (bij de assuradeur), of vraag je op bij de klantenservice van de verzekeringsmaatschappij. Zit de gewenste behandeling wel in de basisdekking? Dan betaal je meestal de eerste €385 door de eigen bijdrage. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? In dat geval vragen verzekeraars gewoonlijk geen eigen risico! Bezoek ook de pagina over: Interpolis verzekering.