Loading...

Zorgverzekering Bedrugsteun Hoe werkt dat met de dekking en het eigen risico?

Een zorgverzekering is een verplichting voor iedereen. Op basis van vooraf bepaalde poliskosten, mag je aanspraak maken op een uitgebreid zorgpakket van verzekeraars als OHRA, Menzis, Achmea, FBTO, VGZ of United Consumers, Univé, Zilveren kruis, Interpolis. Iedereen heeft betrouwbare zorg nodig. Veel patiënten moeten hebben specialistische zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met bedrugsteun. Nieuwsgierig of (de tarieven voor) bedrugsteun ook is gedekt met jouw huidige zorgverzekering? Zodra je een andere zorgpolis kiest, is het verstandig om je aanvullende dekkingen te inventariseren rondom gangbare ingrepen en geneeswijzen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de polis-regels van jouw polis (Nationale Nederlanden, Anderzorg, Promovendum, HEMA) kan je er alles over lezen. Elk nieuw jaar wijzigen de prijzen, voorwaarden en extra dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen bedrugsteun 2022

Jouw verzekeringsmaatschappij heeft een zogenaamde basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij alle maatschappijen hetzelfde. Op die manier heb je altijd een goede dekking voor zaken als Gehandicaptenzorg, Verloskundige zorg, Wijkverpleging, Ergotherapie of Huisarts, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Ziekenhuis. Alleen, hoe zit het met zorgverzekering Bedrugsteun vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Meteen overstappen naar bijvoorbeeld DSW en United Consumers? Lees dan goed de regels ten aanzien van deze behandelingen. De zorgvergelijker op deze pagina begeleidt bij het vinden van de beste zorgverzekering voor bedrugsteun. Lees nu ook meer info over Zwiggelte, Ferwert, Luyksgestel, Sibculo.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een verzekering op maat, die aansluit op je speciale zorg-wensen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Omgevingsbesturing? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel via internet. Wat komt daar bij kijken? Binnen 5 minuten, middels het stappenplan hieronder:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Gaat jouw voorkeur uit naar beperkte -of vrije zorgkeuze (natura & restitutie)
  4. Geef je wensen door m.b.t. aanvullende opties als Alternatieve geneeswijzen en gebit
  5. Bepaal of je buitenlanddekking wilt
  6. In het volgende scherm check je alle beschikbare verzekeraars. Filter op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Download de polisvoorwaarden en bekijk de bedrugsteun vergoedingen 2022. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Bedrugsteun

Eigen risico is de minimale kosten die jaarlijks moet worden bijgelegd in het geval je iets uit je basispakket gebruikt. In 2022 bedraagt dit €385. Gaan tarieven m.b.t. Bedrugsteun ten koste van het eigen risico? Het gaat hier om redelijk kenmerkende kwesties / behandelwijzen. Deze specifieke ingreep zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. Hiervoor check je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. De gegevens tref je op de website van de verzekeraar, of contacteer de klantenservice van jouw verzekeringskantoor. Vind je ze therapie in de algemene basisdekking? In dat geval compenseer jij doorgaans het eerste deel (€385) uit je eigen risico. Is het gedekt in een aanvullende verzekering? In dat geval geldt er meestal geen bijdrage uit jouw eigen risico. Bekijk ook alles over: HEMA verzekering.