Loading...

Zorgverzekering Bedportaal Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgpolis is een verplichting voor iedereen. In ruil voor een bepaald maandtarief, krijg jij een uitgebreid zorgpakket van o.a. OHRA, FBTO, Menzis, VGZ, Achmea of Bewuzt, Zilveren kruis, Univé, Interpolis. Iedereen heeft betrouwbare zorg nodig. Veel patiënten moeten ook extra behandelingen hebben. In dit geval misschien wel bedportaal. Benieuwd of (de kosten omtrent) bedportaal wordt gedekt met jouw zorgverzekering? In het geval jij een actuele zorgpolis neemt, is het slim om de aanvullende dekkingen te analyseren t.a.v. gebruikelijke operaties en geneeswijzen. Wat wordt wel en niet gedekt? In de kleine letters van de betreffende zorgverzekering (HEMA, Anderzorg, Promovendum, Nationale Nederlanden) lees je er alles over. Elk jaar wisselen de keuzes, declaraties en modules van de grote verzekeraars.

Vergoedingen bedportaal 2022

Elke polis beslaat een belangrijke basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Daarmee ben je gedekt voor mogelijke kosten als Ergotherapie, Gehandicaptenzorg, Logopedie, Wijkverpleging maar ook Ziekenhuis, Medisch specialist, Ziekenvervoer, Bloedonderzoek. Belangrijk: hoe zit het met zorgverzekering Bedportaal vergoeding 2022? Dit zit mogelijk niet in het basispakket. Direct oversluiten naar Bewuzt of PNOZorg? Doorzoek dan nauwkeurig de condities ten aanzien van deze behandelingen. De onderstaande vergelijker ondersteunt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor bedportaal. Raadpleeg hiervoor ook Zweins, Feinsum, Luxwoude, Sexbierum.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een gewoon goede zorgpolis die aansluit op jouw eigen zorgbehoeftes? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen OI-behandeling? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel via de online tool. Hoe werkt het? Binnen 5 minuten, aan de hand van de volgende handleiding:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie of natura)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Fysio of orthodontie
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je ontdekt nu de af te sluiten verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Het juiste pakket geselecteerd? Download de kleine lettertjes en geef extra aandacht aan de bedportaal vergoedingen 2022. Check ook het eigen risico.

Eigen risico Bedportaal

Jouw eigen risico is het zorgbedrag dat je jaarlijks moet inleggen als je gebruik maakt van het pakket. In 2022 is dit €385. Gaan kosten rondom Bedportaal ten koste van het eigen risico? Het gaat hier om nogal bijzondere aangelegenheden / therapieën. Deze unieke zorg gaat mogelijk van jouw eigen risico af. Om dit te achterhalen download je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. Dit document tref je via internet (bij de assuradeur), of contacteer de klantenservice van de zorgverzekeraar. Vind je ze behandeling in het basispakket? In dat geval betaal je meestal het eerste deel (€385) aan de hand van een eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? Dan eisen verzekeringen meestal niet een bijdrage uit het eigen risico. Bekijk ook alles over: De Goudse verzekering.