Loading...

Zorgverzekering Bariatrische chirurgie Wat wordt er vergoed en wat is het eigen risico?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. Aan de hand van een bepaald maandtarief, kan jij profiteren van een uitgebreid zorgpakket van o.a. CZ, OHRA, Achmea, VGZ, Menzis of Univé, Interpolis, Bewuzt, Zilveren kruis. Iedereen heeft betrouwbare zorg nodig. Veel consumenten hebben specifieke behoeftes. Bijvoorbeeld rondom bariatrische chirurgie. Nieuwsgierig of (alle onkosten voor) bariatrische chirurgie wordt gedekt met jouw zorgverzekering? Zodra je een andere zorgpolis neemt, is het onmisbaar alle aanvullende dekkingen te bekijken rondom gebruikelijke behandelingen en therapieën. Wat is inclusief, en wat niet? In de polis-beschrijvingen van de betreffende zorgverzekering (Nationale Nederlanden, Anderzorg, HEMA, Besured) vind je het antwoord. Elke 12 maanden muteren de vergoedingen en voorwaarden van de assuradeurs.

Vergoedingen bariatrische chirurgie 2022

Jouw verzekering beslaat een zogenoemde basisdekking. De inhoud van de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Zo ben je standaard verzekerd voor o.a. Logopedie, Dieetadvies, Ergotherapie, Geestelijke gezondheidszorg en Ziekenvervoer, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Medicijnen. Alleen, wat moet ik eigenlijk weten over zorgverzekering Bariatrische chirurgie vergoeding 2022? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Bezig met een andere polis te nemen bij Ditzo of Univé? Bekijk dan grondig de condities ten aanzien van dit onderwerp. De onderstaande vergelijker begeleidt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor bariatrische chirurgie. Lees nu ook meer info over Zwaanshoek, Exloërveen, Luddeweer, Schoorl.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wil jij een gewoon goede zorgpolis die in lijn is met je speciale zorg-wensen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat nog gemakkelijker door gebruik te maken van internet. Maar hoe kan ik dat doen? Binnen 5 minuten, aan de hand van de volgende tips en adviezen:

  1. Voer jouw geboortedatum in
  2. Kies het gewenste eigen risico
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((restitutie & natura)
  4. Kies aanvullende dekkingen als Alternatieve geneeswijzen of natuurlijk tandarts
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je vergelijkt nu in een keer de toepasbare verzekeringen. Sorteer op prijs of kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Analyseer het polisblad, en geef extra aandacht aan de bariatrische chirurgie vergoedingen 2022. Vergeet niet de eigen bijdrage.

Eigen risico Bariatrische chirurgie

Eigen risico is het zorgbedrag dat je zelf moet betalen in de situatie dat je iets uit je basispakket gebruikt. In 2022 ligt dit op €385. Gaan kosten rondom Bariatrische chirurgie van de eigen bijdrage af? Het betreft zeer bijzondere thema’s / behandelingen. Deze niet-standaard zorg vraagt wellicht om een eigen kleine bijdrage vanuit het eigen risico. In dit geval raadpleeg je het geldige polisblad. De polis kan je downloaden op de website van de verzekeraar, of vraag je op bij de klantenservice van de verzekeraar. Zit deze behandeling in de algemene basisdekking? Dan voldoe je vaak zelf een klein gedeelte (€385) uit je eigen risico. Zit het in een aanvullende verzekering? Hierbij eisen verzekeringen gewoonlijk geen eigen risico! Bezoek ook de pagina over: Bewuzt verzekering.