Loading...

Zorgverzekering Acupunctuur Hoe zit het met vergoedingen en eigen risico?

Een zorgverzekering moet iedereen zelf regelen. Uitgaande van een vaste premie per maand, mag je aanspraak maken op een betrouwbaar zorgpakket van bedrijven als VGZ, FBTO, OHRA, Achmea, CZ of Univé, Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis. Ieder persoon kan deskundige zorg krijgen. Veel consumenten benodigen daarnaast extra zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met acupunctuur. Achterhalen of (behandelingen rondom) acupunctuur wordt betaald uit de zorgverzekering? Wanneer je een nieuwe zorgverzekering afsluit, is het onmisbaar de aanvullende dekkingen te checken ten aanzien van gebruikelijke medische behandelingen en therapieën. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de polis-beschrijvingen van de betreffende zorgverzekering (HEMA, Nationale Nederlanden, Promovendum, Besured) vind je het antwoord. Elk nieuw jaar wisselen de modules, tarieven en dekkingen van de Nederlandse aanbieders.

Vergoedingen acupunctuur 2022

Jouw polis heeft een belangrijke basisdekking. De vergoeding binnen de basisverzekering is bij iedere zorgverzekeraar identiek. Op die manier heb je altijd een goede dekking voor kostenposten zoals Gehandicaptenzorg, Revalidatiezorg, Verloskundige zorg, Logopedie of Medicijnen, Ziekenhuis, Bloedonderzoek, Medisch specialist. Alleen, wat is de huidige status van zorgverzekering Acupunctuur vergoeding 2022? Moet je dit mogelijk zelf betalen? Bezig met overstappen naar bijvoorbeeld De Amersfoortse of Zorg en Zekerheid? Check dan kritisch de voorwaarden ten aanzien van deze behandelingen. De zorgvergelijker op deze pagina begeleidt bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor acupunctuur. Lees handige informatie over Zijdewind, Emmen, Limmen, Scharendijke.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een persoonlijke verzekering, die matcht met je speciale zorg-nood? Denk dan aan Vergoedingen Mandibulair repositie apparaat? Ziektekostenverzekeringen vergelijken gaat snel en eenvoudig via internet. Maar hoe kan ik dat doen? Heel simpel, via de volgende handleiding:

  1. Vul jouw geboortejaar in
  2. Wil je een hoog of laag eigen risico?
  3. Wil je volledige vrije zorgkeuze ((natura of restitutie)
  4. Selecteer optioneel modules als Buitenlanddekking en bijv. mond/tand
  5. Klik op de buitenlanddekking mogelijkheden
  6. Je vergelijkt nu in een keer de af te sluiten verzekeringen. Je zet eenvoudig de goedkoopste bovenaan
  7. Een geschikt pakket gevonden? Raadpleeg de kleine lettertjes en let specifiek op de acupunctuur vergoedingen 2022. Kijk wat de verzekeraar zegt over de eigen bijdrage.

Eigen risico Acupunctuur

Het eigen risico is het zorgbedrag dat je jaarlijks moet inleggen in het geval je kosten maakt voor zorg uit de basisverzekering. In 2022 is dat wettelijk bepaald op €385. Gaan kosten rondom Acupunctuur van het eigen risico af? Het gaat hier om zeer individuele kwesties / behandelingen. Deze bijzondere zorg zal je mogelijk deels uit je eigen risico moeten betalen. In dit geval download je de overeengekomen voorwaarden / polisblad. Dit kan je downloaden online (website maatschappij), of contacteer de ondersteuningsdienst van de verzekeraar. Vind je ze opname in de algemene basisdekking? Dan betaal je doorgaans zelf een klein gedeelte (€385) via het eigen risico. Zit dit in een module van de aanvullende verzekering? Hierbij geldt er meestal niet een bijdrage uit het eigen risico. Lees nu verder over: Ditzo.