Loading...

Zorgverzekering Aangepast serviesgoed Op welke kosten moet ik rekenen (eigen risico)?

Een zorgpolis is in ons land een must. In ruil voor een vastgestelde financiële vergoeding, kan jij profiteren van een uniek zorgpakket van bijvoorbeeld OHRA, CZ, Achmea, Menzis, FBTO of Bewuzt, Interpolis, Zilveren kruis, Univé. Iedereen wil goede zorg ontvangen. Veel patiënten benodigen daarnaast extra zorg. Voor jou heeft dat misschien te maken met aangepast serviesgoed. Achterhalen of (behandelingen rondom) aangepast serviesgoed wordt vergoed binnen de zorgverzekering? Wanneer je een vernieuwde zorgverzekering regelt, is het goed om alle aanvullende dekkingen te inventariseren ten aanzien van gebruikelijke medische behandelingen en geneesmethoden. Welke kosten kunnen worden ingediend? In de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij (Promovendum, HEMA, Nationale Nederlanden, Besured) wordt dit duidelijk uitgelegd. Ieder jaar veranderen de modules, tarieven en dekkingen van de assuradeurs.

Vergoedingen aangepast serviesgoed 2022

Elke verzekeringsmaatschappij heeft een wettelijk verplichte basisdekking. De dekking / modules binnen deze basisverzekering is bij alle maatschappijen identiek. Daarmee ben je standaard verzekerd voor kostenposten zoals Gehandicaptenzorg, Wijkverpleging, Revalidatiezorg, Ergotherapie en Medisch specialist, Medicijnen, Ziekenvervoer, Huisarts. Let op: hoe zit het met zorgverzekering Aangepast serviesgoed vergoeding 2022? Kan het zijn dat dit niet wordt vergoed? Bezig met oversluiten naar Interpolis of Promovendum? Doorzoek dan kritisch de kleine letters rondom dit thema. Onze eigen polis-vergelijker kan je helpen bij de overstap naar de beste zorgverzekering voor aangepast serviesgoed. Lees nu ook meer info over Zevenbergschen Hoek, Elsendorp, Lieshout, Schagerbrug.

Direct-vergelijken

Zorgverzekeringen vergelijken
Wens jij een verzekering op maat, die aansluit op je speciale zorgvragen? Bijvoorbeeld voor Vergoedingen Lymfoedeem compressieapparatuur? Ziektekostenverzekeringen vergelijken doe je supersnel via deze online vergelijker. Maar hoe kan ik dat doen? Zonder moeite, met ons stappenplan:

  1. Hoe oud ben je?
  2. Wat voor eigen risico wil je?
  3. Maak een keuze uit beperkte, ruime of vrije zorgkeuze (restitutie en natura)
  4. Maak een keuze uit aanvullende dekkingen als Fysiotherapie en bijv. tandheelkunde
  5. Kies een buitenlanddekking optie
  6. Je ziet nu de af te sluiten verzekeringen. Je mag ze rangschikken op prijs en kwaliteit
  7. Het pakket gevonden dat bij je past? Analyseer de polisvoorwaarden en let specifiek op de aangepast serviesgoed vergoedingen 2022. Let met name op het eigen risico.

Eigen risico Aangepast serviesgoed

Het concept eigen risico de minimale kosten die je zelf moet betalen in de situatie dat je zorgkosten maakt. In 2022 bedraagt dit €385. Gaan kosten rondom Aangepast serviesgoed van mijn eigen risico af? Het betreft vrij specifieke thema’s / therapieën. Deze niet-standaard zorg kan ten koste gaan van het eigen risico. In dit geval check je het actuele polisblad. Deze tref je via internet (bij de assuradeur), of raadpleeg de servicemedewerkers van de verzekeringsmaatschappij. Staat je opname in de algemene basisdekking? In die situatie betaal je in de regel zelf een klein gedeelte (€385) door de eigen bijdrage. Zit het in een aanvullende verzekering? In dat geval geldt er meestal geen eigen stukje uit het eigen risico. Lees nu verder over: Besured.