Loading...

Zorgverzekering Venhorst Ontdek de goedkoopste zorgpolis en bespaar tot €100

Elke consument is verplicht om een (basis)zorgverzekering af te sluiten. Vanaf november kan je switchen van zorgverzekering in Venhorst. Veel gekozen partijen zijn VGZ, CZ, Menzis, FBTO, Achmea. Ook in 2023 zijn er een aantal wijzigingen. Het is geen gek idee om jouw lopende verzekering goed te bekijken. Klopt jouw actuele polis met jouw behoeften? Met medewerking van deze slimme zorgvergelijker kan je gelijk, simpel zorgverzekeringen vergelijken. Zo selecteer jij een polis die past bij jouw wensen en budget. Selecteer je eigen risico, ga voor restitutie en natura, en kies aanvullende verzekeringen als anticonceptie plus epilatie. Overstappen van polis is binnen 2 minuten gedaan.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Polis afsluiten bij de verzekeraar
 • Probleemloos overstappen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Handige filters gebruiken

Zorgverzekering vergelijken 2023

Het vinden en afsluiten van een goede zorgverzekering is tamelijk moeilijk. Feiten zoals Vrije artsenkeuze of Niet-gecontracteerde zorg zullen je aandacht nodig hebben. Ze staan allemaal voor je klaar, van Besured of National Academic tot HEMA en United Consumers. Hoe vind ik een betrouwbare verzekering? Zorgpolissen vergelijken gaat gemakkelijker dan je denkt. Geholpen door de zorgvergelijker vind je vlug en eenvoudig een duidelijke verzekering die overeenkomt met alle wensen. Hulp nodig? Op deze pagina spot je bruikbare informatie ten aanzien van basisverzekering, restitutiepolis, naturapolis, aanvullende verzekering, eigen risico. Zie ook meer over Tull en ’t Waal zorgverzekering.

Direct-vergelijken

Mijn goedkoopste zorgverzekering in december 2022 afsluiten
Nieuwsgierig naar de goedkoopste zorgverzekering in Venhorst? De prijzen van de basisverzekeringen variëren sterk, terwijl jij bij elke partij dezelfde dekking ontvangt. Zo zijn grote besparingen mogelijk. Welke verzekering het goedkoopste is kan per persoon verschillen. De vergoeding komt tot stand door hoogte eigen risico, aanvullende verzekeringen en type polis. Via onze vergelijker – met uitgebreide functies – spot je binnen enkele minuten welke aanbieder voor jou het meest voordelig is. De startdatum voor overstappen is 12 november 2022 tot uiterlijk 31 januari 2023. Lagere prijzen regelen op je verzekering? Verhoog je eigen risico (bijv. €585). Vergeet niet: een goedkope zorgverzekering van bijvoorbeeld Promovendum, Anderzorg, Besured, Nationale Nederlanden is vaak een natura- of budgetpolis. Het nadeel is minder vrije zorgkeuze.

zorgverzekering-venhorst


Veel gekozen zorgpolis in Venhorst?

Bij het afsluiten van een zorgverzekering voor 2023 moet jij een aantal stappen volgen. Je kunt terecht bij allerlei aanbieders die weer verschillende verzekeringen bieden. Wat je dan ook vaak hoort is: welke zorgpolis is geschikt? Je kunt kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering met een lage premie – denk aan overstappen en zorgpolis Sint-Maartensdijk afsluiten – een ander deel gaat juist voor de beste verzekering van 2023 die vrijwel alle zorg dekt. Dat kan zijn een polis van United Consumers, Interpolis, Univé, Zilveren kruis. Hieronder bekijk je enkele begrippen die extra belangrijk zijn. Dankzij deze tips kun je een betere zorgvergelijking maken.


1. Restitutie- of natura verzekering afsluiten

Betreft de basisverzekering zijn er 2 opties: een natura- of restitutie verzekering. De dekking van deze basispolissen verschilt niet per verzekeraar. Wel fluctueren de zorgverleners waar je terecht kunt. Dankzij een restitutieverzekering mag je kiezen voor iedere ziekenhuizen/zorginstellingen voor aandoeningen als Cyste of Irritant-induced asthma, maar ook Obstructief Slaapapneu-syndroom en Ziekte van Paget. Dit is vrije zorgkeuze. Via een naturaverzekering kan je naar enkel de deelnemende zorgverleners en ziekenhuizen. Natura is goedkoper dan restitutie.


2. Hoogte eigen risico

Eigen risico is een verplicht onderdeel wat je uit eigen portomonee betaalt als je iets uit jouw basisverzekering gebruikt. Voor 2023 is het ER €385. Optioneel is een vrijwillig eigen risico. Het eigen risico kan omhoog met bijv. €500 (max €500, €885 totaal). Het pluspunt is een betaalbare verzekering. Over gezondheid niet te klagen, en heb je wat spaargeld liggen? Dan is het een prima optie. Je bespaart zo honderden euro’s.


3. Aanvullende verzekering kiezen

In aanvulling op de basisverzekering kan je jouw polis uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Soms kan dat erg handig zijn. Veel gekozen: een extra verzekering voor tandarts, fysiotherapie, medische hulp buitenland, brillen en lenzen. Ben jij overgeleverd aan een bepaald type zorg? Dan loont een aanvullende dekking. Kijk van tevoren of de vergoedingen afwegen tegen de premie.


4. Collectieve zorgverzekering

Ben jij al bekend met de collectieve verzekeringen: via jouw zaak, de gemeente (Boekel) of mogelijk een hogeschool / universiteit. Het voordeel is dan korting op jouw zorgverzekering (doorgaans max. 10 procent korting). In de praktijk hoeft dit niet altijd voordeliger te zijn. Veel collectieve pakketten zijn niet meteen in lijn met je unieke behoeftes voor zorg. Controleer dus goed de polis!

Ziektekostenverzekering afsluiten in Venhorst?
Snel profiteren van ziekenfonds vergelijken en een goede nieuwe polis kiezen? Hiervoor is er een verzekeringskantoor in Venhorst of ergens in de buurt. Let op: het kan nog sneller en simpeler via het internet. Onderstaand spot je onze handige stappen.

 1. Vul jouw geboortedatum in om te tarieven van 2023 te bekijken.
 2. Hoe hoog mag het eigen risico zijn (bijvoorbeeld €385).
 3. Wil je een natura- of restitutiepakket (veel te kiezen (vrij) of minder mogelijkheden).
 4. Kies je voor buitenlanddekking? (dit kan zijn volledige werelddekking).
 5. Selecteer een tandartsverzekering (75% vergoed tot € 750).
 6. Geef je wens door voor de dekking voor fysiotherapie (bijvoorbeeld twaalf keer).
 7. Kies de uitbetalingen voor brillen en lenzen.
 8. Kies ook de opties t.a.v. alternatieve geneeswijzen.
 9. Maak een keuze uit de verzekeraars(een optie is Delta Lloyd) en het overstappen online is zo geregeld.

Welke zorgkosten worden er vergoed in Venhorst?

De basispolis compenseert een groot deel van de zorgkosten in Venhorst. Zo ben je standaard verzekerd voor onder andere Medicijnen, Bloedonderzoek, Medisch specialist, Huisarts. Echter ook Wijkverpleging, Verloskundige zorg, Dieetadvies, Logopedie. Bekijk de condities van je huidige modules en zie meteen welk deel de verzekeraar dekt, en onder welke voorwaarden. Hierna check jij meerdere gebruikelijke zorgverleners in de provincie Noord-Brabant.

Huisarts

Je kunt naar de huisarts voor allerlei klachten. De dokter probeert iets te doen, trekt een conclusie, of kan je doorsturen naar het ziekenhuis. Het bezoek aan de huisarts in Venhorst is standaard gedekt in je basispakket. Goed om te weten: je betaalt geen eigen risico. Dit speelt wel in het geval van bloedprikken en bepaalde medicijnen op recept.

Ziekenhuis

Hoe zit het met een ziekenhuisopname? De basispolis zal hiervoor zorgen. Een stukje moet je zelf betalen (eigen risico). Advies: inspecteer of jouw verzekeraar afspraken heeft gemaakt met ziekenhuizen in Noord-Brabant. Is er geen contract? Het kan zijn dat je dan niet de volle 100% betaald krijgt.

Fysiotherapie

Een afspraak bij de fysio in Venhorst. Wordt dit gedekt? Fysiotherapie is nauwelijks afgedekt vanuit de basispolis. Uitzonderingen zijn: jeugd tot de 18 jaar en mensen met een chronische aandoening. Heb jij behoefte aan de fysiotherapeut? Kies in dat geval individuele aanvullende verzekering.

Opticien

Heb jij een bril of lenzen bij de opticien in Venhorst? De kosten voor brillen en lenzen worden niet betaald uit de basispolis. Uitzonderingen zijn een medische noodzaak of uitzonderlijke hulpmiddelen. Goed nieuws: er is ook een aanvullende verzekering voor jouw lenzen of bril. De uitbetalingen hiervan schommelen nogal: van €70 per jaar tot €100 per 2 jaar.

Hoorzorg en gehoorapparaat

Heeft u behoefte aan een gehoorapparaat? De basisverzekering betaalt maximaal 75% van de kosten voor een hoortoestel. Een audicien in Venhorst moet hiervoor wel afspraken hebben gemaakt met de verzekeringsmaatschappij. Buiten dit onderscheiden we nog een aantal verschillende types zorg in de gemeente Boekel. Zoals diëtetiek, logopedie, podotherapie, ergotherapie maar ook plastische chirurgie, stoppen met roken, audicien, apotheek, psychologische zorg. De financiële compensaties wisselen nogal bij HEMA of Salland. Raadpleeg de dekking van jouw polis om de tegemoetkomingen te achterhalen. Of ga meteen naar Zorgpolis Kaakoverzichtsfoto.

Verzekeringskantoor in Venhorst

Heb jij het liefst persoonlijk contact rondom een zorgpolis? Je kunt een afspraak maken met een ervaren verzekeringsmaatschappij in Venhorst. Dit noemen we ook wel een assurantieadviseur. De specialist begeleidt jou op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. De begeleider checkt je (gezinssituatie en bieden praktische tools om te besparen op de zorgverzekering. Dit gesprek scheelt je zo enkele tientjes per maand. Dit is mogelijk op locatie (kantoor), maar vaak ook bij jou thuis.

 • Kennis van zaken.
 • Een vast aanspreekpunt.
 • Compleet zorgpakket op maat.

Zorgpolis vergelijken? De goedkoopste ziektekostenverzekering van Venhorst